Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

E-tickets kopen

Abonnement bestellen


    Let op: Heeft u al een stamkaart (nieuwe versie vanaf 2016)? Dan hoeft u geen nieuwe  stamkaart aan te vragen. U kunt dan bij de kassa een barcodekaart aanschaffen bij het tonen van uw stamkaart.

  • Een Duinrell-abonnement bestaat uit een stamkaart met uw persoonlijke gegevens en een barcodekaart waarop het type abonnement en de geldigheid vermeld staat. Vul onderstaand formulier in om een stamkaart aan te vragen.
  • Upload een recente, digitale foto van de persoon of personen voor wie u een stamkaart aanvraagt. Zorg voor een duidelijke pasfoto, die u in staande versie upload. Vervolgens kunt u de foto naar wens bijsnijden.
  • U ontvangt bericht als de stamkaart voor u klaar ligt. Dit zal circa een week na uw aanvraag zijn.
  • U kunt uw stamkaart ophalen bij de kassa bij de hoofdingang van Duinrell tijdens openingstijden van het attractiepark.
  • De barcodekaart schaft u aan bij de kassa van Duinrell. Het tarief hangt af van het type abonnement dat u kiest. U kunt met pin of contant betalen. U krijgt uw abonnement direct mee. Let op! Indien u bij de kassa een barcodekaart aanschaft maar nog geen stamkaart heeft, kunt u eenmalig op vertoon van de kassabon naar binnen. U dient echter binnen twee weken een stamkaart aan te hebben gevraagd. Zonder geldige stamkaart heeft u geen toegang tot Duinrell!
  • Per e-mail wordt u op de hoogte gehouden van nieuws en aanbiedingen voor abonnementhouders.


Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Geboortedatum *
Type abonnement *
Uw pasfoto *
(staand formaat)
Velden met een * zijn verplicht.