Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Locaties


Duinrell biedt voor iedere bijeenkomst een passende locatie. 

Direct informatie over de locaties op Duinrell?

Neem direct contact op met La Place over de locaties op Duinrell via (070) 5155 222, horeca@duinrell.nl of vul het formulier in.

Schaapskooi

De Schaapskooi is centraal gelegen op het park en zeer geschikt voor uw evenement tijdens de avonduren. De Old Farmer stijl binnen staat garant voor gezelligheid. Er zijn zowel kleine, verrassende hoekjes als ruime gedeelten. U kunt er terecht met maximaal 550 gasten. Maar ook een kleiner gezelschap zal zich in de Schaapkooi thuis voelen.

Duinrell Plaza

In Duinrell Plaza, gelegen pal naast het attractiepark, de duingalows en bos- en duingebied, vindt u het La Place Restaurant, het Toscane restaurant, de Duinrell Pub en het Light House. Allerlei niveauverschillen en doorgangen zorgen voor verrassende hoekjes en een intieme, persoonlijke sfeer. Ook zijn er sfeervolle congres- en vergaderzalen die plaats bieden aan 50 tot 500 personen. U kunt kiezen voor één locatie binnen Duinrell Plaza, of voor meerdere, in alle mogelijke combinaties. Duinrell Plaza biedt in totaal capaciteit aan 1750 genodigden.

La Place Restaurant

Het marktrestaurant waar met verse en 100% natuurlijke ingrediënten de heerlijkste gerechten bereid worden. Een prettige ambiance met zitplaatsen voor 190 gasten.

Toscane restaurant

Ideaal voor uw ontbijt, lunch, diner of feestavond en zeer geschikt voor groepen van 150 tot 250 personen. Met een groot buffet, gezellige bar en flinke zaal, helemaal naar uw wensen in te richten.

Duinrell Pub

Met zijn ontspannen en gezellige sfeer is de DuinrellPub een ideale plek om te borrelen met familie, vrienden of collega’s.

Lighthouse Lounge

In de nok van Duinrell Plaza is de unieke Lighthouse Lounge te vinden. Een ronde ruimte die zijn charme onder meer ontleent aan de unieke opstelling en verrassende lichteffecten. Lighthouse Lounge heeft een eigen bar en biedt plaats aan maximaal 150 gasten. U kunt er een receptie geven, lunchen, dineren en borrelen in een bijzondere omgeving met een intieme sfeer.

Van Pallandt zalen

Onze congreszalen zijn gesitueerd in het souterrain van Duinrell Plaza. Door de flexibele wanden zijn deze zalen geschikt voor presentaties voor gezelschappen van 20 tot 500 personen. Met diverse moderne faciliteiten zijn deze zalen ideaal voor uw zakelijke bijeenkomst.

Zomertheater

Een locatie die plaats biedt aan maximaal 900 personen én aan een spraakmakende voorstelling. Want voorin het theater is een podium waar een band, een zanger, een illusionist of wie u maar wilt, kan optreden. Aansluitend of voorafgaand aan de voorstelling kunnen we, bij mooi weer, op het terras voor het theater een lunch, borrel of diner voor u organiseren.

Het Tikibad

Swingen in het grootste een glijbanenparadijs van de Benelux? Het kan in het Tikibad, dé locatie voor een sensationeel, tropisch feest. De ontvangst is met Hawaï slingers en een tropische cocktail en dan kan het los. Met maximaal 1500 gasten kunt u tot in de late uurtjes aan uw drankjes nippen aan de rand van het water en heerlijk swingen met een verfrissende duik na afloop.