Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Outdoor activiteiten op de outdoorlocatie van Duinrell


Op avontuur met collega's, familie of vrienden in het klimbos van Duinrell...

Duinrell biedt onder leiding van buitensport instructeurs van Green Adventures zeer veel outdoor activiteiten aan. Perfect voor een geslaagd bedrijfsuitje, school- en familie-uitje of elk ander excuus. Deze activiteiten vinden plaats op en rond de Adventure Mountain, het avontuurlijke buitensportterrein van Duinrell.

Klimbos Adventure Mountain

Op de Adventure Mountain kunt u kiezen uit de volgende spectaculaire outdoor activiteiten:
  • High Ropes: Een hoog touwbruggen parcours met vijftien verschillende opdrachten tussen de bomen op een hoogte van zeven acht meter met als afsluiting een tyrolienne afdaling.
  • Low Ropes: een hindernisbaan met achttien verschillende opdrachten op 50 cm hoogte met als uitdaging de grond niet te raken!
  • Handboogschieten: onder professionele leiding leert u de fijne kneepjes van deze geweldige sport.
  • Tokkelbaan van 120 meter: met een hoogteverschil van 35 meter en een snelheid van meer dan 50 kilometer per uur!

Andere outdoor activiteiten

Naast de Adventure Mountain zijn er meer outdoor activiteiten mogelijk zoals zoals laser kluiduif-schieten, navigatiespel, mountainbiken, Adventure golf, teambuilding opdrachten, sportspelen, vlotbouwen. Ook verzorgen wij diverse clinics; schilderen, percussie, salsa dansen, schapen drijven , karikatuur tekenen, goochelen enz.
In combinatie met de horeca van La Place, ontvangst, lunch, diner en feestmogelijkheden, hebben wij alles in huis voor het perfecte bedrijfsuitje. Denk ook eens aan vergaderen in combinatie met een leuke activiteit, even een frisse bries door ieders bovenkamer.

Meer informatie over outdoor activiteiten?

Graag lichten wij de mogelijkheden voor outdoor activiteiten op Duinrell verder toe in een persoonlijk gesprek. Waarschijnlijk heeft u ook specifieke wensen waar wij dan antwoord op kunnen geven.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak plannen, neem dan eenvoudig contact met ons op via onderstaande gegevens.

Bel ons op: (070) 5155 111 of
Mail ons: sales@duinrell.nl