Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie


Boek uw Herfstvakantie op Duinrell in 2017!

Boek dan uw vakantie op Duinrell! Bekijk hierboven alle aanbiedingen voor de herfstvakantie in Nederland 2016! Een onvergetelijke vakantie op vakantiepark Duinrell voor het hele gezin. Vol actie en plezier!
 

Herfstvakantie

Een Herfstvakantie op Duinrell staat voor plezier, actie en een onvergetelijk moment met het hele gezin. Met een uitgebreid entertainment programma, vervelen de kinderen zich geen minuut. Daarnaast heeft u dagelijks toegang tot het attractiepark. Elke dag weer genieten van alle attracties! Maak een duik in achtbaan Falcon of geniet van het prachtige uitzicht op de Uitkijktoren. Even lekker een verfrissende duik nemen? Dat kan. Tijdens uw vakantie op Duinrell heeft u dagelijks ook twee uur toegang tot het tropische Tikibad (tussen 10.00 - 14.00 uur)!
 

In Nederland 2017

Benieuwd naar de voordelen bij een herfstvakantie in Nederland 2017 op Duinrell? Bekijk dan hieronder de enkele van de voordelen. Geniet van de prachtige omgeving, waai lekker uit in het bosgebied rondom Duinrell én maak oneindig veel ritjes in verschillende achtbanen. Bekijk hier de openingstijden van het attractiepark.


Attractiepark

Attractiepark

Dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark

Maak een ritje in de familieachtbaan Dragonfly

Ontwijk de fonteinen in de zweefmolen

Beklim de Uitkijktoren en geniet van het uitzicht

Tikibad

Tikibad

Dagelijks gratis twee uur toegang Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur

Waag je in 1 van de 11 glijbanen

Doe het rustig aan in de Lazy River

Tol in de trechter van de Cycloon

Entertainment

Entertainment

Kids Bingo

Meet en Greet met Rick de Kikker

En nog veel meer...

Omgeving

Omgeving

Bezoek Leiden en Den Haag

Huur een fiets op het park voor een fietstocht in de prachtige omgeving

Bezoek weelderig en pittoresk dorpje Wassenaar

Maak een tocht in de prachtige duinen

Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee (online € 15,- / telefonisch € 20,-) en toeristenbelasting (varieert van ca. € 10,11 voor een weekend tot ca. € 32,69 voor een week per Duingalow).