Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie


Een heerlijke kerstvakantie 2016 boeken doe je op Duinrell!

De kerstvakantie is het moment om samen lekker te genieten. Boek een heerlijk verblijf op Duinrell en geniet van de prachtige natuur en gezellige activiteiten. Bij het boeken van uw kerstvakantie kunt u ook kiezen voor heerlijke arrangementen van La Place. Deze speciale kerst- en oud en nieuw arrangementen kunt u in het boekproces eenvoudig selecteren. Hier bekijkt u meer over deze speciale kerstvakantie arrangementen bij La Place.

Op Duinrell kunt u een comfortabele en knusse Duingalow boeken om uw kerstvakantie 2016 een onvergetelijke vakantie te maken. U kunt op de plattegrond eenvoudig aangeven waar u wilt verblijven: kiest u ervoor om dichtbij het Tikibad te slapen of gaat u toch voor alle rust, midden in de natuur? U maakt zelf de keuze! Bekijk hieronder enkele voordelen van het boeken van uw kerstvakantie 2016 op Duinrell:
  • Dagelijks gratis onbeperkt toegang tot het Tikibad
  • Activiteiten voor de hele familie
  • Helemaal tot rust komen op het prachtige landgoed
  • Maak een rustgevende wandeling in het bosgebied

Hoe boek ik mijn kerstvakantie?

Uw kerstvakantie boekt u eenvoudig, door hierboven een van de periode aan te geven. U heeft daarbij de keuze uit een midweek, week, weekend of kort weekend. U kunt rondom de kerstdagen boeken en zelfs met de kerstdagen zelf, op Duinrell heerlijk vertoeven. Na het aanklikken van een periode, gaat u naar de zoek en boek tabel, waarbij u de stappen om te boeken eenvoudig doorloopt.

Bekijk hieronder voordelen van de Kerstvakantie 2016

Hieronder staan een aantal voordelen voor u opgesomd. Bijvoorbeeld over de speciale arrangementen van La Place, waar u en de hele familie heerlijk van kunnen genieten. Daarnaast ook de gratis toegang tot het Tikibad: ga op elk moment van de dag heerlijk opwarmen in het tropische Tikibad! Vandaag nog uw Kerstvakantie 2016 boeken? Selecteer dan hierboven een datum en periode naar keuze.


Arrangementen tijdens de kerstvakantie

Arrangementen tijdens de kerstvakantie

(H)eerlijk genieten

Boek een verrukkelijk kerstiner

Met z'n allen smullen van het ontbijt

Boek een diner op Oudjaarsavond

Geniet van de omgeving

Geniet van de omgeving

Ga er tijdens de kerstvakantie op uit

Centraal gelegen en dichtbij

Ga een dagje naar Leiden of Den Haag

Kerstvakantie met het Tikibad

Kerstvakantie met het Tikibad

Dagelijks onbeperkt spetteren in het Tikibad

Warm lekker op tijdens uw kerstvakantie

Meer dan een kilomter glijbaanplezier

Heerlijke genieten in een Duingalow

Heerlijke genieten in een Duingalow

Beschikbaar van 4 tot 7 personen

Kies uw eigen locatie op de kaart

Inclusief bedlinnen en schoonmaakkosten

De bovenstaande kerstvakantie 2016 tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaakkosten. De prijzen zijn exclusief reserveringsfee (online € 15,- / telefonisch € 20,-) en toeristenbelasting (vanaf c.a. € 10,11 voor een weekend tot c.a. € 32,69 voor een week). Heeft u vragen of wilt u advies bij de kerstvakantie 2016 boeken? U kunt dan eenvoudig contact opnemen met de afdeling Reserveringen via 070 5155 255.