Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Vier de kerstvakantie op Duinrell


Verblijf tijdens de kerstvakantie op Duinrell en beleef extra veel winterfun met de hele familie. Verblijf in een knusse Duingalow, beleef oneindig veel familieplezier in het tropische Tikibad én in het attractiepark.

Eindeloos spetteren in het tropische Tikibad
Tijdens uw verblijf in de kerstvakantie heeft u gratis, onbeperkt toegang tot het Tikibad. Terwijl het buiten koud is, beleeft u met de hele familie eindeloos waterpret.

Attractiepark extra geopend!

Tijdens uw verblijf in de kerstvakantie is naast het Tikibad ook het attractiepark van 11.00 tot 16.00 uur geopend (m.u.v. 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaar). Dat betekent extra veel winterfun voor de hele familie! Belangrijk: verwacht geen winterse aankleding en kerstsferen. Je kunt zo vaak over de kop als je wilt! Bekijk de attracties die geopend zijn.
 
Winters entertainmentprogramma
Tijdens de kerstvakantie organiseert ons Entertainmentteam leuke activiteiten voor jong én oud, zoals de (Kids)Karaoke, een Kegeltoernooi en een Air hockey toernooi, Mini-Disco en een Meet & Greet met Rick de Kikker.

Knallend het nieuwe jaar in
Geniet tijdens de jaarwisseling van een adembenemende vuurwerkshow bij Duinrell Plaza. Kom daarna gezellig naar de Duinrell Pub voor champagne en oliebollen.

Feestarrangementen van La Place
Maak uw verblijf nog completer met onze culinaire arrangementen. De keuze is aan u: geniet u van een heerlijke kerstbrunch of liever van een uitgebreid kerstdiner? Allebei kan natuurlijk ook! Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet. Bekijk hier alle feestarrangementen van La Place.
 
 


Zoek & boek

   

Selecteer voor een weekend, week of midweek bovenin de gewenste periode.
Klik hier voor andere perioden (bijv. week + weekend) of neem bij een afwijkende periode contact op met de reserveringsafdeling via (070) 5155 255.
 
Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee (online € 15,- / telefonisch € 20,-) en toeristenbelasting (varieert van ca. € 10,11 voor een weekend tot ca. € 32,69 voor een week per Duingalow).
 
Bekijk de tarief info voor bij te boeken service. Bekijk ook de tarief info voor de lodgetenten.