Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

HEERLIJKE MEIVAKANTIE OP DUINRELL MET 20% KORTING


Of u nu uw tent opzet of een Duingalow huurt, op Vakantiepark Duinrell heeft u, samen met uw gezin, de vakantie van uw leven! De kinderen gaan de hort op in het attractiepark of het Tikibad, terwijl u geniet van het buitenleven en de rust. Momenteel krijgt u 20% korting op een verblijf tijdens de meivakantie, tot Hemelvaart. Bekijk de prijzen in onderstaande tabel en boek vandaag nog een onvergetelijke meivakantie op Duinrell.

ATTRACTIEPARK

In het attractiepark vindt u meer dan veertig attracties voor jong en oud. En het leuke is: verblijft u in de meivakantie op Duinrell? Dan heeft u tijdens uw vakantie elke dag gratis toegang tot alle attracties!

TIKIBAD

In het grootste indoor waterglijbanenparadijs van de Benelux vermaken kinderen van alle leeftijden zich. En ouders staan te (water)trappelen om mee te gaan. Momenteel vinden er mooie uitbreidingen plaats in het Tikibad, waarbij u via YouTube op de hoogte wordt gehouden. Verblijft u in de meivakantie in een Duingalow op Duinrell? Dan heeft u dagelijks tussen 10.00 en 14.00 gratis twee uur toegang!

OMGEVING

De omgeving van Duinrell is adembenemend mooi. Huur een fiets bij de Fietsverhuur en ga op ontdekkingstocht door de duinen. Liever even niks doen? Ga naar het strand en geniet van een heerlijke dag in de zon.

BOEK UW MEIVAKANTIE EENVOUDIG HIERONDER!

Hieronder kunt u eenvoudig een heerlijke vakantie meivakantie. Bekijk de verschillende data met bijhorende prijzen en boek eenvoudig uw meivakantie op Duinrell!


Zoek & boek

   

Selecteer voor een weekend, week of midweek bovenin de gewenste periode.
Klik hier voor andere perioden (bijv. week + weekend) of neem bij een afwijkende periode contact op met de reserveringsafdeling via (070) 5155 255.
 
Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee (online € 15,- / telefonisch € 20,-) en toeristenbelasting (varieert van ca. € 10,11 voor een weekend tot ca. € 32,69 voor een week per Duingalow).
 
Bekijk de tarief info voor bij te boeken service. Bekijk ook de tarief info voor de lodgetenten.