Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Algemene boekingsvoorwaarden


Bekijk ook de huisregels en betalingsvoorwaarden van Duinrell.

Voor u boekt nog even dit...

Heeft u gekozen voor Duinrell als uw vakantiebestemming? Neem eerst nog even deze belangrijke informatie door. Dan weet u zeker dat u bij uw reservering van alles op de hoogte bent!

Voorwaarden

Alle voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen, direct of indirect gedaan bij Vakantie- en attractiepark Duinrell. De prijzen, data en tijden op www.duinrell.nl zijn zo nauwkeurig mogelijk opgesteld, maar zijn echter niet bindend. Duinrell B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren. Bij boeking wordt u in kennis gesteld van de definitieve prijs. Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Op alle Duinrell-boekingen zijn bovendien de Recron-voorwaarden van toepassing. Deze staan op de achterzijde van de boekingsbevestiging vermeld en zijn indien gewenst op te vragen bij Vakantie- en attractiepark Duinrell.

Financieel

 • Kinderen tot en met drie jaar hebben gratis toegang tot Vakantiepark Duinrell en kinderen tot en met twee jaar gratis toegang tot het attractiepark.
 • Duingalow en Lodgetent prijzen inclusief water, elektriciteit, btw, bedlinnen, schoonmaak en exclusief reserveringsfee, toeristenbelasting en borg.
 • Camping-persoonsprijzen zijn inclusief btw en exclusief toeristenbelasting en reserveringsfee.
 • Duinhostelprijzen zijn inclusief btw, bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee, toeristenbelasting en borg.
 • Van eventuele kortingen en/of speciale aanbiedingen kan geen gebruik meer worden gemaakt indien de bevestiging/factuur reeds door Duinrell is verzonden.

Reserverings- en betalingsreglement

 • Na uw reservering ontvangt u een reserveringsovereenkomst met betaalinstructies en gaat u akkoord met onze voorwaarden. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u ongeveer n week voor aankomst uw bevestiging met de benodigde informatie over uw verblijf.
 • Indien u de reservering ruim vooraf maakt, dient u de eerste 25% van het totaalbedrag en de kosten voor de annuleringsregeling per direct na uw reservering te voldoen. De overige 75% van het bedrag dient zes weken voor uw aankomst door Duinrell ontvangen te zijn.
 • Bij boekingen, gemaakt binnen zes weken voor aankomst, dient u het hele bedrag per direct bij uw reservering te voldoen. Het is bij online boeken mogelijk direct via IDeal te betalen.
 • Bij een last-minute reservering is het tot drie dagen voor aankomst mogelijk uw boeking via internet/telebankieren te voldoen. Boekt u binnen drie dagen voor aankomst dan informeert de telefoniste u over de wijze van betaling.
 • Per Duingalow, Lodgetent, kampeerplaats en kamer in het Duinhostel dient minimaal n persoon ouder dan 21 jaar te zijn.
 • Duinrell heeft te allen tijde het recht de reserveringsovereenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen indien bij reservering persoonsgegevens van u en/of andere gebruikers onvolledig en/of onjuist worden opgegeven.
 • Het is de ondernemer, de huurder en andere gebruikers niet toegestaan de Duingalow, Lodgetent, campingplaats en/of Duinhostelkamer onder welke benaming dan ook en uit welke hoofde dan ook aan anderen dan de in de overeenkomst genoemde personen in gebruik af te staan, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen met Duinrell B.V .

Annuleringsregeling

Wij raden u aan gebruik te maken van de Duinrell annuleringsregeling. Met deze regeling dekt u zich in tegen de annuleringskosten bij een groot aantal risicogevallen, zoals ziekte, of sterfgeval van directe familieleden. U betaalt hiervoor een eenmalig bedrag van 5% van de totaalsom en € 5,50 afsluitkosten. Deze regeling geldt tot max. 24 uur voor aankomst.
Bij annulering (ann.) zonder annuleringsregeling f met annuleringsregeling en ongeldige reden is een percentage van de overeengekomen prijs als vergoeding aan Duinrell verschuldigd. Deze bedraagt:
 • Bij ann. meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum, 15% van de prijs;
 • Bij ann. binnen 3 tot 2 maanden voor de ingangsdatum, 50% van de prijs;
 • Bij ann. binnen 2 tot 1 maand voor de ingangsdatum, 75% van de prijs;
 • Bij ann. binnen 1 maand voor de ingangsdatum, 90% van de prijs;
 • Bij ann. op de dag van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten, indien de plaats door een derde op voordracht van de recreant en met toestemming van Duinrell, wordt gereserveerd voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan.

Borg

Duinrell kan van u een borgsom verlangen als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen). Een borgsom bedraagt max. € 100,- per accommodatie.
 • Bij boekingen vanaf vijf Duingalows / Lodgetenten / Duinhostelkamers / kampeerplaatsen en last-minute boekingen wordt altijd een borg gevraagd.
 • Voor een Duingalow, Lodgetent en een kamer in het Duinhostel geldt een borg van € 100,00 per accommodatie.
  Voor kampeerplaatsen is de borg € 25,00 per persoon.
 • De eventueel betaalde borg krijgt u terug als u de accommodatie of kampeerplaats in goede staat achterlaat en u zich tevens aan de huisregels houdt.
 • Onder ‘goede staat’ wordt o.a. verstaan dat voor vertrek het bedlinnen is afgehaald en bij de deur staat, het keukeninventaris schoon is teruggeplaatst in de kasten en het huisvuil naar daarvoor bestemde container is gebracht.
 • Voor een snelle terugbetaling van de borg heeft Duinrell een aantal belangrijke gegevens nodig die u direct bij aankomst kunt invullen op het borgformulier.

Veiligheid en geluidsnorm

 • Geluidsapparatuur mag niet hoorbaar zijn buiten de eigen verblijfplaats.
 • Tussen 23.00 en 7.00 uur wordt van al onze gasten verwacht dat zij de rust handhaven. Bij overlast wordt de eventueel betaalde borg niet teruggegeven.

Bijzonderheden

Wilt u verzekerd zijn van uw ideale plaats, of periode? Houdt u dan rekening met het volgende:

Camping

In de periode 15 juli tot 19 augustus 2017 kunnen de kampeerplaatsen in de Premium en Comfort klasse uitsluitend per week van zaterdag tot zaterdag worden geboekt. Van 25 mei t/m 28 mei 2017 (Hemelvaart) en 2 juni t/m 5 juni 2017 (Pinksteren) kan uitsluitend voor minimaal drie nachten worden geboekt. In bepaalde periodes zijn enkele kampeerterreinen niet beschikbaar.

Duingalows en lodgetenten

In de periode van 7 juli tot 18 augustus 2017 kan uitsluitend per hele week worden geboekt (vrijdag tot vrijdag).

Duinhostel

Tot en met 31 maart 2017 en van 30 oktober t/m 5 januari 2018 geldt een minimale bezetting van 15 personen voor het Duinhostel.

Alleen als u met voorkeur heeft geboekt en de voorkeurskosten heeft betaald is uw accommodatienummer definitief.

Privacy

Door het aanvragen en ontvangen van onze brochures en nieuwsbrieven bent u automatisch opgenomen in ons adressenbestand. Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen van de producten/diensten van Duinrell. Indien u geen prijs stelt op dergelijke informatie, laat het ons weten op
tel. (070) 5155 255 of stuur een e-mail naar info@duinrell.nl.

Adreswijziging doorgeven

Gaat u verhuizen of verandert uw adres laat het ons weten en wij passen uw gegevens aan. Telefonisch doorgeven is mogelijk via (070) 5155 255. Een e-mail sturen kan ook naar info@duinrell.nl. Vermeld hierbij uw naam, uw oude en nieuwe adresgegevens.