Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Belangrijke informatie voor aankomst camping


Entreebewijzen en toegang met de auto

Iedere gast vanaf 4 jaar ontvangt een Duinrell-ID toegangspas. Dit persoonlijk Duinrell-ID dient u te voorzien van een recente pasfoto. Vergeet deze dus niet mee te nemen! Draag het Duinrell ID altijd bij u, ook op het terrein van Duinrell. Toon het ongevraagd bij de algemene ingangscontrole en bij de entree van het Tikibad. Tevens ontvangt u een kaart voor uw auto; deze kaart verleent u toegang tot het vakantiepark.

Reispapieren al ontvangen?

  • Inchecken bij de Duinrell-receptie is niet nodig
  • Vanaf 13.00 uur kunt u gebruik maken van uw kampeerplaats. Indien u eerder aankomt kunt u op vertoon van uw autokaart uw kampeermiddel parkeren op parkeerplaats P4 (op het vakantiepark) en gebruik maken van de faciliteiten van Duinrell, zoals het attractiepark.
  • Bij de Portier/Duinrell-receptie is extra informatie over uw verblijf verkrijgbaar.

Reispapieren nog niet ontvangen?

  • Vanaf 10.00 uur kunt u inchecken bij de Duinrell-receptie en gebruik maken van alle faciliteiten op Duinrell, zoals het attractiepark.
  • Bij aankomst vóór 13.00 uur kunt u uw kampeermiddel gratis parkeren op parkeerplaats P1 of P2, plaats wel alvast uw autokaart achter de voorruit van uw auto. Een gratis parkeermunt is verkrijgbaar bij de Duinrell-receptie.
  • Vanaf 13.00 uur kunt u gebruik maken van uw kampeerplaats.
  • Bij de Portier/Duinrell-receptie is extra informatie over uw verblijf verkrijgbaar.

Toegang attractiepark

Van april tot en met oktober heeft u tijdens uw verblijf dagelijks gratis toegang tot het attractiepark.  

Toegang Tikibad

Als campinggast heeft u toegang tot het Tikibad tegen het voordeeltarief van € 4,- per twee uur per keer, per persoon.

Extra auto

Per kampeerplaats kunt u gratis één auto parkeren. Indien u met een extra auto komt kunt u deze voor € 4,- per nacht op parkeerterrein P4 parkeren. De extra auto meldt u aan bij de receptie. Hiervoor ontvangt u dan een extra autokaart.

Bezoekers

Als u op Duinrell verblijft zijn uw gasten van harte welkom. Door de combinatie van vakantie- en attractiepark en de ligging op één terrein hebben zij alleen toegang met een geldige bezoekerskaart. Op vertoon van uw Duinrell ID kunt u bij de receptie bezoekerskaarten kopen voor € 15,- per persoon.
 

Voorpret

Download hier leuke kleurplaten voor de kinderen.
Kleurplaat Rick en Lelie
Kleurplaat Rick op de camping