Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Belangrijke informatie voor aankomst Duinhostel


Entreebewijzen en toegang met de auto

Iedere gast vanaf vier jaar ontvangt een Duinrell-ID toegangspas. Dit Duinrell-ID dient u te voorzien van een recente pasfoto. Vergeet deze dus niet mee te nemen! Draag het ID altijd bij u, ook op het terrein van Duinrell. Toon het ongevraagd bij de algemene ingangscontrole en bij de entree van het Tikibad. Tevens ontvangt u een autokaart; deze autokaart verleent u toegang tot het vakantiepark.

Dag van aankomst:

  • Vanaf 10.00 uur kunt u inchecken bij de Duinrell-receptie en gebruik maken van alle faciliteiten op Duinrell, zoals het attractiepark.
  • Parkeer uw auto bij aankomst tijdelijk op parkeerterrein P1 of P2. Een gratis parkeermunt is verkrijgbaar bij de Duinrell-receptie.
  • Vanaf 15.00 uur kunt u uw sleutel ophalen bij de Duinrell-receptie (na sluitingstijd van de Duinrell-receptie kunt u terecht bij de Portier).
  • Plaats uw autokaart achter de voorruit van uw auto en verlaat het parkeerterrein.
  • Rij naar de ingang van het Vakantiepark (langs de Portier) om vervolgens naar het Duinhostel te rijden.
  • U kunt per kamer één gratis auto parkeren op P4. Een extra auto kost € 4,- per nacht.
  • Handig: download en print het pdf-bestand met de aankomstroute op het park.

Toegang attractiepark  en Tikibad

Tijdens een verblijf in het zomerseizoen van april t/m oktober heeft u gratis toegang tot het attractiepark. Tevens eenmalig twee uur gratis toegang tot het Tikibad.In het winterseizoen van november t/m maart heeft u dagelijks onbeperkt toegang tot het Tikibad.

Extra auto

Indien u met een extra auto komt kunt u deze voor € 4,- per nacht parkeren op parkeerplaats P4. De extra auto meldt u aan bij de receptie. Hiervoor ontvangt u dan een extra autokaart.

Bezoekers

Als u op Duinrell verblijft zijn uw gasten van harte welkom. Door de combinatie van vakantie- en attractiepark en de ligging op één terrein hebben zij alleen toegang met een geldig entreebewijs. Op vertoon van uw Duinrell-ID kunt u bij de receptie bezoekerskaarten kopen voor € 15,- per persoon.

Voorpret

Gedurende de vakanties worden er extra entertainmentactiviteiten georganiseerd.

Download hier leuke kleurplaten voor de kinderen.
Kleurplaat Rick en Lelie
Kleurplaat Rick op de camping

Weersverwachting
Duinrell
Meer Duinrell-weer