Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Genieten in de restaurants van La Place


Geniet tijdens uw vakantie volop in de La Place restaurants op Duinrell van onze versgeperste sappen, heerlijke broodjes en gebak, smaakvolle soepen en maaltijden. Proef de pure, volle smaak. Bij La Place wordt alles zelf gemaakt. Er wordt gewerkt met verse, natuurlijke ingrediŽnten. Voor elk moment van de dag zijn er passende horecalocaties op het park. Bekijk hier de verschillende La Place arrangementen of de speciale La Place arrangementen voor Kerst en Oud en Nieuw!

La Place Restaurant Duinrell Plaza

In dit zelfbedieningsrestaurant kunt u overdag terecht voor een drankje en 's avonds voor verse en huisgemaakte maaltijden. Dit restaurant is ook na sluitingstijd van het attractiepark geopend.

Openingstijden t/m 6 november 2016*

†Dagelijks †11.00 - 21.00 uur
†Koffie, drankjes, koeken en ijs
†vanaf 11.00 uur
†Gehele freeflow
†vanaf 17.00 uur
* M.u.v. van 5 november 's avonds

Take away Duinrell Plaza

Voor de snelle en makkelijke trek. Heerlijke pizza's, frites en snacks om mee te nemen of direct op te eten.

Openingstijden t/m 6 november 2016

†Dagelijks†† †† †† †† †† †† †† †
†12.00 - 21.00 uur

La Place restaurant Schaapskooi

La Place restaurant Schaapskooi ligt middenin het attractiepark. Het terras heeft uitzicht op de nostalgische speeltuin. In het restaurant vindt u heerlijke koffie met huisgemaakt gebak, verse sappen en smoothies, de bekende broodjes kruidenkaas, pizza's en gerechten van de grill.

Openingstijden t/m 6 november 2016

†Dagelijks†8.30 - 10.00 uur

Buffetrestaurant Toscane

In Buffetrestaurant Toscane kunt u heerlijk en onbeperkt genieten van ons uitgebreide familiebuffet. Met huisgemaakte soepen, een werelds saladebuffet, pizza's, vlees en visgerechten, een heerlijk dessertbuffet en natuurlijk een kinderbuffet kunt u hier uitgebreid dineren met het hele gezin.

Openingstijden t/m 6 november 2016

†Dagelijks†† †† †† †† †† ††
†17.00 - 21.00 uur
†* M.u.v. 5 november 's avonds