Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen


Last minute naar Vakantiepark Duinrell?


Bent u op zoek naar een aantrekkelijke last minute naar Vakantiepark Duinrell? Bij Duinrell heeft u tal van mogelijkheden. Boek last minute een Duingalow en meestal is er op de camping ook nog wel last minute een plaatsje te reserveren.

Alle last minutes inclusief toegang attractiepark

Als u van april t/m oktober een last minute boekt op vakantiepark Duinrell, heeft u iedere dag onbeperkt toegang tot het attractiepark. De Duingalow last minutes zijn ook inclusief dagelijks twee uur Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur. Ook als u komt kamperen loopt u zo het attractiepark op en u profiteert voor het Tikibad van het voordeeltarief van € 4,00 voor twee uur. In de winter is het attractiepark gesloten. U kunt dan onbeperkt spetteren in het Tikibad. Op Duinrell verveelt niemand zich, dus boek snel uw last minute naar Vakantiepark Duinrell en pak die korting!

Last minutes direct boeken

Reserveer direct uw last minute vakantie naar Vakantiepark Duinrell en profiteer van de aantrekkelijke last minute tarieven. Vakantiepark Duinrell biedt gezellige accommodaties met comfortabele overnachtingsmogelijkheden. Last minute vakantie vieren met een attractiepark en het Tikibad in de achtertuin is één groot feest voor de familie!
Voordelen van een last minute bij Duinrell:
  • Iedere dag toegang attractiepark (apr-okt)
  • Voordelig of gratis spetteren in het Tikibad
  • Vakantie lekker dichtbij huis
  • Extra voordelige tarieven bij een last minute boeking
 Zoek & boek

   

Selecteer voor een weekend, week of midweek bovenin de gewenste periode.
Klik hier voor andere perioden (bijv. twee weken of week + weekend)
 
Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee (online € 15,- / telefonisch € 20,-) en toeristenbelasting (varieert van ca. € 10,02 voor een weekend tot ca. € 32,34 voor een week per Duingalow). Bekijk de tarief info voor bij te boeken extra's. Bekijk de ook de tarief info voor de lodgetenten.