Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Een dagje uit in Zuid-Holland
met Duinrell als uitvalsbasis


U wilt een dagje uit in Zuid-Holland? Denk er dan ook eens aan om dit te combineren met een verblijf op Duinrell. Genieten van rustgevende natuur, interessante steden of een dagje strand. Wandelen, fietsen, zonnen; alles is mogelijk in het prachtige natuurgebied in en rondom het bos en duin van Duinrell. Ontdek de bijzondere omgeving, midden in het Groene Hart van de Randstad. Duinrell is een perfecte uitvalsbasis voor een dagje uit in Zuid-Holland.

Bos- en duingebied van Duinrell

Duinrell heeft 55 hectare aan prachtig bos- en duingebied met wandelpaden waar u heerlijk kunt wandelen of hardlopen. Tevens ligt hier de uitkijktoren waarvan u op het hoogste punt van Zuid-Holland een prachtig uitzicht heeft over het park en de weide omgeving.

Zon, zee en strand vanaf Duinrell

Dagje uit in Zuid-Holland met lekker weer? Op ruim vier kilometer afstand ligt het brede Noordzeestrand. Wilt u een keer iets anders? De internationaal bekende badplaats ‘Scheveningen’ ligt op vijftien kilometer afstand van Duinrell.

Bollenstreek

De beroemde Bollenstreek ligt even ten noorden van Duinrell. In het voorjaar zijn de bollenvelden het mooist. Een bezoekje aan de Bollenstreek, het bloemencorso en het bloemenpark Keukenhof is dan zeker aan te bevelen. In het najaar kan men genieten in de Zomerhof van de Keukenhof.

Attracties in de buurt

Maak ook eens een uitstapje naar onder andere Leiden, miniatuurstad Madurodam, Museon en Corpus.

Soldaat van Oranje - De Musical

Het beroemde en meeslepende verhaal van verzetsstrijder Erik Hazelhoff Roelfzema wordt verteld in een 360 graden draaiende theaterzaal met het grootste decor ooit gebouwd. Toneel, film en muziek komen samen in een verbluffende productie. Soldaat van Oranje - De Musical is te zien in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg - op 10 autominuten van Duinrell.
Info & tickets: www.soldaatvanoranje.nl.

Leiden, stad van ontdekkingen

De grachten, de monumentale panden, de steegjes, de schat-kamers van kennis, de cultuur en de wetenschap; Leiden is een bezoek meer dan waard. Maak kennis met Leiden, stad van ontdekkingen.

Cultuur en historie van Zuid-Holland binnen handbereik

Duinrell ligt in Wassenaar, een rustig dorp met een historische kern en een gezellige winkelstraat. Wie van cultuur en historie houdt, kan met een dagje uit in Zuid-Holland zijn hart ophalen. U hoeft u tijdens uw vakantie op Duinrell geen moment te vervelend. De mogelijkheden voor een dagje uit in Zuid-Holland zijn groot.