Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie


Boek een heerlijke zomervakantie in Nederland boeken op Duinrell!

Wakker worden met een attractiepark in je achtertuin? Dagelijks gratis onbeperkt toegang tot het attractiepark? Kies dan voor een heerlijke zomervakantie in Nederland op Duinrell! Naast onbeperkt toegang tot het attractiepark geniet je ook nog van dagelijks gratis twee uur toegang tot het tropische Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur.

Zomervakantie in Nederland vier je op Duinrell!

Duinrell is gelegen in het prachtige Wassenaar. De omgeving is een prachtig bos- en duingebied. Het attractiepark is tijdens het zomerseizoen dagelijks geopend! Geniet van de vele attracties, zoals achtbaan Falcon, familieachtbaan Dragon Fly en de populaire Kikkerachtbaan. Genieten van het prachtige uitzicht? Ga met z'n allen naar de Uitkijktoren of ga naar grote hoogte via het Kikkerrad! Op nog geen vier kilometer afstand vind je de Wassenaarse Slag, een prachtig strand. Dat wordt lekker zandkastelen bouwen voor de kids!

Zomervakantie in Nederland boeken

Het boeken van een verblijf op Duinrell is heel eenvoudig. Geef hierboven aan welke datum u wilt boeken en kies vervolgens voor het gewenste Duinrell type!


Attractiepark

Attractiepark

Dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark

Maak een ritje in de familieachtbaan Dragonfly

Stap in de Falcon voor een ritje over de kop

Doe een afdaling in de Splash

Tikibad

Tikibad

Dagelijks gratis twee uur toegang Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur

Waag je in 1 van de 11 glijbanen

Doe het rustig aan in de Lazy River

Tol in de trechter van de Cycloon

Activiteiten

Activiteiten

Uitgebreid entertainmentprogramma

Speel een spelletje mini-bowling

Duinrell Superstore, for food and more

Omgeving

Omgeving

Lekker naar het strand!

Den Haag, de koninklijke stad aan zee, barst van kunst en cultuur

Genieten in de bosrijke omgeving

De tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee (online 15,- / telefonisch 20,-) en toeristenbelasting (varieert van ca. 10.11 voor een weekend tot ca. 32,69 voor een week per Duingalow). Bovenstaande prijzen zijn exclusief verplichte toeslagen. Bekijk de tarief info voor de bijkomende kosten. Bekijk de ook de tarief info voor de lodgetenten.