Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Een heerlijke voorjaarsvakantie!


Op zoek naar een heerlijk verblijf tijdens de voorjaarsvakantie in Nederland? Boek uw voorjaarsvakantie op Duinrell! Geniet elke dag van onbeperkt toegang tot het Tikibad of maak een heerlijke wandeling in de prachtige natuur. Bekijk hieronder meer informatie over een voorjaarsvakantie op Duinrell! Boekt u een verblijf in de voorjaarsvakantie in de periode van 17 februari t/m 5 maart? Dan krijgt u elke dag gratis WiFi cadeau!

 

Dagelijks onbeperkt toegang tot het Tikibad

Tijdens uw verblijf in de voorjaarsvakantie geniet u elke dag gratis van onbeperkt toegang tot het Tikibad. Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Beneux. Met meer dan een kilometer glijbaanplezier verveelt u zich geen moment. Tol rond in de Cycloon of glij ondersteboven in de razendsnelle Tyfoon!

Attractiepark extra geopend!

Tijdens uw verblijf in de voorjaarsvakantie is naast het Tikibad ook het attractiepark geopend van 18 februari t/m 5 maart van 11.00 tot 16.00 uur. Dat betekent nog meer fun voor de hele familie tijdens de voorjaarsvakantie! Bekijk welke attracties, afhankelijk van het weer geopend zullen zijn.

Boek in een vakantie in de voorjaarsvakantie en krijg WiFi cadeau!

Boek een heerlijke vakantie in de voorjaarsvakantie van 17 februari t/m 5 maart 2017 en krijg elke dag gratis WiFi cadeau! Geniet gedurende uw verblijf van elke gratis WiFi.

Kom tot rust in de prachtige omgeving

Er even lekker tussenuit in de voorjaarsvakantie? Dan is Duinrell een prachtige locatie voor uw vakantie. Geniet van de prachtige natuur op het landgoed van Duinrell: maak een heerlijke wandeling door het bos- en duingebied en kom helemaal tot rust.

Boek hieronder eenvoudig uw voorjaarsvakantie

Hieronder kunt u op eenvoudige wijze uw voorjaarsvakantie boeken. Bekijk het overzicht van de verschillende accommodaties en kies een datum waarop u uw voorjaarsvakantie wilt doorbrengen op Duinrell.


Zoek & boek

   

Selecteer voor een weekend, week of midweek bovenin de gewenste periode.
Klik hier voor andere perioden (bijv. week + weekend) of neem bij een afwijkende periode contact op met de reserveringsafdeling via (070) 5155 255.
 
Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee (online € 15,- / telefonisch € 20,-) en toeristenbelasting (varieert van ca. € 10,11 voor een weekend tot ca. € 32,69 voor een week per Duingalow).
 
Bekijk de tarief info voor bij te boeken service. Bekijk ook de tarief info voor de lodgetenten.