Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

VROEGBOEKVOORDEEL OP DUINRELL


Of u nu uw tent opzet of een Duingalow huurt, op Vakantiepark Duinrell heeft u, samen met uw gezin, de vakantie van uw leven! De kinderen gaan de hort op in het attractiepark of het Tikibad, terwijl u geniet van het buitenleven en de rust. Boekt u uw vakantie voor 5 februari 2017? Dan krijgt u dagelijks 3 uur toegang tot het Tikibad tijdens uw verblijf!

ATTRACTIEPARK

In het attractiepark vindt u meer dan veertig attracties voor jong en oud. En het leuke is: verblijft u tussen april en november op Duinrell? Dan heeft u tijdens uw vakantie elke dag gratis toegang tot alle attracties!

TIKIBAD

In het grootste indoor waterglijbanenparadijs van de Benelux vermaken kinderen van alle leeftijden zich. En ouders staan te (water)trappelen om mee te gaan. Tip: boek vr 5 februari 2017 uw Duinrell-vakantie en ontvang automatisch 3 uur Tikibad cadeau!

OMGEVING

De omgeving van Duinrell is adembenemend mooi. Huur een fiets bij de Fietsverhuur en ga op ontdekkingstocht door de duinen. Liever even niks doen? Ga naar het strand en geniet van een heerlijke dag in de zon.

VROEGBOEKVOORDEEL: 3 UUR TIKIBAD CADEAU!*

Boek vr 5 februari 2017 uw Duinrell-vakantie en profiteer van extra veel voordeel. Kies het beste plekje n ontvang automatisch een cadeautje: dagelijks 3 uur toegang tot het Tikibad op tijdstip naar keuze.
* Het Tikibad-cadeau geldt alleen voor reguliere vroegboekingen gemaakt vr 31 januari 2017 en is niet geldig in combinatie met arrangementen en/of andere aanbiedingen.

VOORDELIGE ARRANGEMENTEN

Voor een compleet verblijf kunt u ook kiezen uit onze samengestelde arrangementen.


Zoek & boek

   

Selecteer voor een weekend, week of midweek bovenin de gewenste periode.
Klik hier voor andere perioden(bijv. week + weekend) of neem bij een afwijkende periode contact op met de reserveringsafdeling via(070) 5155 255.
Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee (online € 15,- / telefonisch € 20,-) en toeristenbelasting (varieert van ca. € 10,11 voor een weekend tot ca. € 32,69 voor een week per Duingalow).
Bekijk detarief infovoor bij te boeken service. Bekijk ook detarief info voor de lodgetenten.