Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

NOG EVEN LEKKER WEG IN MEI


Wilt er u er nog even lekker tussenuit in mei? Kom naar Vakantiepark Duinrell en geniet samen van de prachtige natuur, 40 verschillende attracties en meer dan een kilometer aan glijbaanplezier! Bekijk hieronder de veelzijdigheid van een heerlijk verblijf op Duinrell.

ATTRACTIEPARK

Tijdens een verblijf in mei heeft dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark. Op het attractiepark zijn meer dan 40 attracties te vinden voor jong en oud! Bekijk alle attracties en maak alvast een lijstje met attracties die je zeker niet wilt missen!

TIKIBAD

Naast dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark, heeft u ook nog eens dagelijks twee uur toegang tot het Tikibad van 10.00 tot 14.00 uur. Dat betekent spetteren en glijden in het grootste indoor waterglijbanenparadijs van de Benelux!

TIKIBAD BREIDT UIT!

Het Tikibad breidt uit! Vanaf 1 mei is er een nieuwe spectaculaire glijbaan te vinden in het Tikibad: een driedubbele Cone glijbaan van maar liefst 163meter lang! In deze Cone glijbaan glijdt u op grote hoogte heen en weer door drie cones. Bekijk meer informatie over de uitbreidingen van het Tikibad!

OMGEVING

De omgeving van het vakantiepark is prachtig. Ga erop uit en huur bijvoorbeeld een fiets bij de Fietsverhuur of ga lekker naar het strand om te genieten van de zon.

BOEK DIRECT

Hieronder boekt u eenvoudig een verblijf op Duinrell in mei. Bekijk de verschillende perioden en kies een accommodatie.


Zoek & boek

   

Selecteer voor een weekend, week of midweek bovenin de gewenste periode.
Klik hier voor andere perioden (bijv. week + weekend) of neem bij een afwijkende periode contact op met de reserveringsafdeling via (070) 5155 255.
 
Bovenstaande tarieven zijn inclusief bedlinnen en schoonmaak en exclusief reserveringsfee (online € 15,- / telefonisch € 20,-) en toeristenbelasting (varieert van ca. € 10,11 voor een weekend tot ca. € 32,69 voor een week per Duingalow).
 
Bekijk de tarief info voor bij te boeken service. Bekijk ook de tarief info voor de lodgetenten.