Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Afdeling dagrecreatie


Als je geÔnteresseerd bent in een stageplaats op Duinrell, kun je een korte brief met CV mailen naar:†stage@duinrell.nl

Supervisor attractiepark:

Opleiding

HBO: HHS, NHTV, leisure management of vergelijkbaar.
Werkzaamheden
Je ondersteunt het management van het attractiepark met managementwerkzaamheden (aannemen, inwerken en begeleiden van medewerkers, administratieve taken) en het meewerken aan het verder professionaliseren van de afdeling (uitwerken en aanpassen van werkprocedures, kwaliteit van het product etc.).

Functie-eisen

Je dient inzetbaar te zijn gedurende zeven dagen per week (je werkt maximaal vijf dagen per week, afwisselend ook in weekenden). Je bent zelfverzekerd, communicatief vaardig en bekend met de basisprincipes van het leiding geven. Je vindt het leuk om veel buiten te werken en met mensen om te gaan en je spreekt de Engelse en Duitse taal. Verder ben je representatief, flexibel, oplossing- en servicegericht.
Periode
Van april t/m oktober zijn er stageplaatsen beschikbaar.

Medewerker attractiepark

Opleiding

MBO 2/3

Werkzaamheden

De werkzaamheden in het attractiepark bestaan uit het bedienen van verschillende attracties, gastvrouw/heer zijn en het schoonhouden van het terrein en de attractie. Daarnaast verkoop je leuke artikeltjes en snoep of nodig je gasten uit om mee te spelen met een leuke game.

Functie-eisen

Je dient inzetbaar te zijn gedurende zeven dagen per week (je werkt maximaal vijf dagen per week, afwisselend ook in weekenden). Je bent minimaal 16/17 jaar, representatief en servicegericht. Deze stageplaats kan worden gecombineerd met de afdeling fietsverhuur.

Periode: Van april t/m oktober zijn er stageplaatsen beschikbaar.

Supervisor Tikibad:

Opleiding: HBO

Werkzaamheden

Je ondersteunt de supervisors in het Tikibad en bent mede verantwoordelijk voor een kwalitatief goed en plezierig ontvangst van gasten in het Tikibad (veiligheid, hygiŽne en gastvriendelijkheid).
Het motiveren, coachen en begeleiden van de toezichthouders en schoonmaakmedewerkers (variŽrend 10 tot 15 medewerker per shift).
Verlenen van EHBO en uitvoeren van het BHV beleid wanneer nodig.
Voeren van functioneringsgesprekken met medewerkers samen met manager en collega supervisors.
Meewerken aan het verder professionaliseren van het Tikibad.

Functie-eisen

Je dient inzetbaar te zijn gedurende zeven dagen per week (je werkt maximaal vijf dagen per week, afwisselend ook in avonden en weekend). Je bent zelfverzekerd, communicatief vaardig en bekend met de basisprincipes van het leiding geven. Je vindt het leuk om veel buiten te werken en met mensen om te gaan en je spreekt de Engelse en Duitse taal. Verder ben je representatief, flexibel, oplossing- en servicegericht.
Periode:
Van april t/m oktober zijn er stageplaatsen beschikbaar.†

Toezichthouder Tikibad

Opleiding: MBO 2/3

Werkzaamheden

In het Tikibad vind je vele spectaculaire glijbanen en waterattracties. Gasten komen speciaal voor het Tikibad (’s avonds en in de winter), of kunnen twee uur van het Tikibad gebruik maken bij vertoning van hun attractieparkkaartje. De werkzaamheden in het Tikibad bestaan voornamelijk uit het toezicht houden aan het bad, watermetingen, schoonmaakwerkzaamheden en het fungeren als gastheer/vrouw. Als toezichthouder sta je ieder half uur op een ander toezichtpunt, om de afwisseling in het werk te behouden.

Functie-eisen

Het Tikibad is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur, wat betekent dat medewerkers onregelmatig werken (ook in de weekenden). Daarnaast dien je servicegericht, mondig en flexibel te zijn en een zelfverzekerde uitstraling te hebben. Om in aanmerking te komen voor een stage in het Tikibad moet je minimaal 18 jaar zijn.

Periode

Gedurende het hele jaar zijn er stageplaatsen beschikbaar.