Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Afdeling facilitaire dienst


Als je ge´nteresseerd bent in een stageplaats op Duinrell, kun je een korte brief met CV mailen naar: stage@duinrell.nl

Decoratieafdeling

Opleiding

o.a. NIMETO, grafisch lyceum

Werkzaamheden

Studenten van creatieve opleidingen kunnen voor een stage terecht bij de decoratieafdeling. Deze creatieve afdeling zorgt voor de decoratieve aankleding van het park. Voorbeelden van werkzaamheden zijn etaleren, ontwerpen, creatief schilderen, restauratiewerk, snijwerkzaamheden, polyesterwerk, atelierwerk en grafisch werk. In de winter, als het attractiepark is gesloten, vindt het grote onderhoud en de uitbreiding plaats. Gedurende de zomerperiode wordt er gewerkt aan de opbouw van het Zomertheater en vindt verfijning en reparatie plaats.

Functie-eisen

Van stagiaires wordt veel zelfstandigheid verwacht.

Periode

Gedurende het hele jaar zijn er stageplaatsen beschikbaar.

Housekeeping, schoonmaak en magazijn

Opleiding

MBO, HBO Facilitaire Dienst

Werkzaamheden

Deze afdelingen zorgen voor de optimale kwaliteit van de Duingalows en het Duinhostel (hygiŰne, inventaris, onderhoud) en het schoon zijn van het gehele Duinrell terrein inclusief gebouwen. Een ontzettend belangrijke afdeling voor Duinrell. Gasten verwachten een schoon Duinrell en een mooie, schone en goed onderhouden Duingalow. Het magazijn beheert de diverse schoonmaakmiddelen, technische materialen en de bedrijfskleding en draagt zorgt voor de uitgifte.
Functie-eisen
Je dient bij voorkeur inzetbaar te zijn gedurende zeven dagen per week (afwisselend ook in weekenden). Verder ben je kwaliteitsbewust, flexibel, je hebt oog voor detail en werkt oplossingsgericht.

Periode

Gedurende het hele jaar zijn er stageplaatsen beschikbaar. Deze afdelingen werken regelmatig met stagiaires van de opleiding Facilitaire Dienst. Er zijn meewerkstages mogelijk maar ook stages waarvoor een opdracht is vereist.

Technische dienst

Opleiding

MBO, HBO

Werkzaamheden

In de mechanische werkplaats is gedurende het hele jaar een stageplaats beschikbaar. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig gewerkt met het ROC in Leiden, richting elektrotechniek of werktuigbouw. Ook hebben wij stagemogelijkheden op elektragebied. De technische dienst bestaat uit 18 medewerkers met verschillende specialiteiten. In de winter wordt er gewerkt aan het groot onderhoud van attracties, van april tot november is men bezig met dagelijks onderhoud en het verhelpen van storingen.

Periode

Gedurende het hele jaar zijn er stageplaatsen beschikbaar.