Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Afdeling frontoffice


Als je ge´nteresseerd bent in een stageplaats op Duinrell, kun je een korte brief met CV mailen naar: stage@duinrell.nl

Verblijfsreceptie

Opleiding

MBO 3/4

Werkzaamheden

Alle gasten voor de camping en de Duingalows worden bij de verblijfsreceptie in- en uitgecheckt. Verder fungeert de afdeling als vraagbaak voor de gasten over de omgeving en andere zaken. Tevens help je de gasten met het oplossen van eventuele klachten.

Functie-eisen

Aangezien we veel Duitstalige gasten hebben, is kennis van de Duitse taal een vereiste. Verder ben je servicegericht, representatief en nauwkeurig. De receptie is zeven dagen per week geopend, met wisselende openingstijden. Dit betekent dat er op deze afdeling onregelmatig gewerkt wordt. Afwisselend dien je ook in de weekenden beschikbaar te zijn. Maandag en vrijdag zijn wisseldagen voor onze Duingalows en daardoor erg drukke dagen.

Periode

Van april t/m oktober zijn er stageplaatsen beschikbaar. De minimale stageduur is 20 weken.

Kassa hoofdingang

Opleiding

MBO 3/4

Werkzaamheden

Bij de kassa worden alle entreetickets voor de dagrecreatie verkocht. Verder zorgt deze afdeling voor de registratie en afhandeling van de “gevonden voorwerpen” en fungeert ze als vraagbaak voor de gasten.

Functie-eisen

Nederlandse, Engelse en Duitse spreekvaardigheid is belangrijk. De kassa is zeven dagen per week geopend. Je werkt onregelmatig. De werktijden beperken zich tot overdag. Gasten krijgen hier een eerste indruk van Duinrell en deze moet goed zijn! Een belangrijke taak dus voor deze afdeling. Je dient dus servicegericht, representatief en flexibel te zijn.

Periode

Gedurende het attractieparkseizoen (april t/m oktober) zijn er stageplaatsen beschikbaar, in combinatie met de Tikibad kassa.

Tikibad kassa

Opleiding

MBO 3

Werkzaamheden

Bij de Tikibad kassa zorg je voor de kaartverkoop, geef je informatie aan de gasten en behandel je eventuele klachten. Tevens zorg je voor de registratie en afhandeling van gevonden/verloren voorwerpen.

Functie-eisen

Het Tikibad is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur wat betekent dat mensen onregelmatig werken. Ook op deze afdeling is het belangrijk dat je een goede Nederlandse, Engelse en Duitse spreekvaardigheid hebt. Verder dien je servicegericht, flexibel en representatief te zijn.

Periode

Gedurende het hele jaar zijn er stageplaatsen beschikbaar.