Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Afdeling verblijfrecreatie


Als je geÔnteresseerd bent in een stageplaats op Duinrell, kun je een korte brief met CV mailen naar: stage@duinrell.nl

Fietsverhuur

Opleiding

MBO 2

Werkzaamheden

Hier ben je aanspreekpunt op de receptie van de fietsverhuur. Je verhuurt fietsen en skelters e.d., handelt de administratieve en financiŽle kant af en behandelt klachten. Verder geef je informatie over de omgeving, verkoopt fiets routekaarten en geeft tips over leuke evenementen die er in de omgeving zijn op dat moment. Verder verricht je kleine reparaties indien nodig en houdt samen met je collega’s de afdeling netjes op orde. Deze stageplaats wordt gecombineerd met het attractiepark.

Functie eisen

Je bent inzetbaar gedurende zeven dagen per week ( je werkt er maximaal 5, afwisselend ook in het weekend). Je bent representatief, service gericht en je spreekt redelijk Duits en Engels.

Periode

Van april t/m oktober zijn er stageplaatsen beschikbaar.

Entertainmentteam

Opleiding

MBO niveau 3

Werkzaamheden

Bij deze afdeling draai je mee met de show, de spooknachten, de knutseluurtjes, de disco en alles wat er verder in het programma staat.

Functie eisen

Je bent inzetbaar gedurende zeven dagen per week ( je werkt er maximaal 5, vaak in het weekend). Je bent representatief, service gericht en enthousiast en je hebt Duitse en Engelse spreekvaardigheid. Minimale leeftijd is 18 jaar omdat er ook veel avonden worden gewerkt.

Periode

Het is belangrijk dat je in elk geval stage loopt tijdens het hoogseizoen, de maanden juli en augustus. Stageduur het liefst 20 weken. Eventuele uren die je tekort zou kunnen komen voor je minimale stage uren worden vol gemaakt in het attractiepark.