Landgoed van Sinterklaas

Een lekker dagje weg met Sinterklaas

Een onvergetelijk dagje weg met Sinterklaas...

Sinterklaas en zijn Pieten maken er op Duinrell samen met de bezoekers één groot feest van. Het Landgoed van Sinterklaas is geopend op 19, 25, 26 november en 2 en 3 december 2017 van 10.00 tot 16.30 uur. Een lekker dagje weg met Sinterklaas?

 

Lees onder de blokken wat er op het Landgoed van Sinterklaas allemaal te doen is.

Breng je stem uit!

Breng je stem uit!
Welke Piet is jouw favoriet?

De Pieten doen auditie in de hoop dat zij tijdens Pakjesavond voor de Sint mogen zingen. Wie is jouw favoriet? Bekijk alle optredens en breng je stem uit. 

Kom een dag!

Kom een dag!
Op bezoek bij de Sint

Breng een bezoek aan het huis van Sinterklaas en geniet van diverse activiteiten en attracties!

Een heel weekend?

Een heel weekend?
Blijf logeren bij de Sint

Blijf logeren! Dagelijks onbeperkt toegang tot het Landgoed van Sinterklaas met diverse activiteiten.

Landgoed van Sinterklaas
Landgoed van Sinterklaas
Landgoed van Sinterklaas

Landgoed van Sinterklaas

De Pieten doen audities!

De Pieten doen audities!

Zing mee!

Zing mee!

Huis van Sinterklaas

Neem een kijkje in het Huis van Sinterklaas, bij de Pietenschool en in de Pakjeskamer. Of ga op de foto met zijn trouwe schimmel Amerigo! In het Huis van Sinterklaas is het een drukte van jewelste en dus is hier genoeg te beleven voor de kinderen. 
 

SiSaSinterklaasconcert met Pietendisco

Tijdens het SiSaSinterklaasconcert zetten zangeres Sita en de Party Pieten de boel op z'n kop met de grootste Pietendisco ooit! Het wordt swingen en zingen voor jong en oud tijdens het dagje weg tijdens Sinterklaas. Natuurlijk eindigt dit geweldige feest met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf.


Pieten Parade

Deze spectaculaire optocht trekt door het park met al zijn Pieten, zoals de Post Piet, Blus Piet, Politie Piet en vele andere. Sinterklaas met Amerigo zal uiteraard de hoofdrol hebben.
 

Groot aantal attracties geopend!

Tijdens het Sinterklaasfeest is een groot aantal attracties van het attractiepark geopend. Koop online direct je tickets voor een onvergetelijk dagje uit met Sinterklaas. Wist je trouwens dat je ook kan blijven slapen en een heel weekend in plaats van een dagje kunt genieten op het Landgoed van Sinterklaas? Bekijk meer informatie over het speciale Sinterklaas arrangement.

Bezig met laden