Joepie, een schoolreisje naar Duinrell! Dit zijn onze praktische tips:

De schoolreis staat gepland. Fijn! En natuurlijk wil je dat de leerlingen een onvergetelijke dag hebben, maar je wilt tegelijkertijd ook als leerkracht een zorgeloze en stressvrije schoolreis. Bij Duinrell snappen we dat heel goed en daarom proberen we alles zo goed als mogelijk voor jullie te regelen en uit handen te nemen. We hebben daarom alle praktische info op een rij gezet. Zo ga je goed voorbereid naar Duinrell toe.

Aankomst op Duinrell, hoe snel gaat dat?

Nou, wat ons betreft zo snel en vlekkeloos als mogelijk! De bussen parkeren jullie gratis op ons parkeerterrein, dus zo heb je geen onverwachte kosten en sta je met een paar tellen met de klas bij de ingang. En in de rij van de kassa staan is niet nodig bij Duinrell! Met één groepsticket, die je vooraf van ons krijgt, loop je zo de ingang door. Wij tellen snel het aantal leerlingen en zijn er minder leerlingen dan gereserveerd? Dan krijg je van ons die entreegelden (en eventuele gereserveerde lunch) terug.

 

En dan zijn jullie op het park … 

Welkom op ons Duinrell-landgoed! Voor scholen hebben we aparte plattegronden, deze zijn compact en je kunt er eenvoudig de verschillende schoolreislunch-locaties op terugvinden. Bekijk ook de achterkant, want hier vind je een superleuke educatieve speurtocht voor de kinderen. Zo hebben de leerlingen een leuke dag op Duinrell, maar leren ze óók nog iets bij.

PS: wil jij van tevoren weten welke attracties we hebben en welke geschikt zijn voor kinderen onder de 120 cm? Neem dan een kijkje op onze attractiepagina.  
En bekijk alvast onze Duinrell attractiepark-plattegrond en stem vooraf met de andere begeleiders af wat jullie vaste verzamelpunt tijdens de dag wordt. Oh, en als je ook naar het Tikibad gaat, dan vind je hier de plattegrond van het Tikibad.

 

 

En terwijl jullie met de klas nog een keer gierend in de Dragon Fly gaan of een duik nemen in de Ballenzee, zorgen wij ervoor dat rond lunchtijd de schoolreislunch klaarstaat. Heb je je lunch via ons geregeld, dan zorgen wij ervoor dat er snel gesmuld kan worden. Maar je eigen boterhammen meenemen mag natuurlijk ook! Lees hier meer over onze luncharrangementen.


Wist je trouwens ook dat het bij ons mogelijk is om snacks en koffiebonnen alvast te reserveren? Wel zo makkelijk als je dat van te voren kunt regelen en budgetteren, toch?

 

En als er toch iets gebeurt?

We hopen natuurlijk niet dat er een kind valt! Maar mocht dit gebeuren, dan hebben we een hele stapel pleisters bij de EHBO liggen. Je vindt onze EHBO-plek, die altijd bezet is door een collega als het park open is, op onze plattegrond. Meer spoed? Schiet dan een medewerker aan.

 

Boek jouw schoolreis

Bezig met laden