15x vier je vakantie op Duinrell!

15x vier je vakantie op Duinrell!

Nog geen vakantie geboekt? Maak het jezelf makkelijk en vooral heel leuk en kom naar Duinrell! Lees snel wat een vakantie op Duinrell onvergetelijk maakt!

1. 3, 2, 1… glijden maar! In het Tikibad heb je meer dan 1,3 km glijplezier!

2. Een dagje geen zin om te koken? Aanschuiven in een restaurant was nog nooit zo makkelijk. Op Duinrell heb je keuze uit maar liefst drie verschillende La Place restaurants!

3. Duinrell ligt midden in de randstad en is dus omringt met leuke steden. Dagje Amsterdam? Bezoekje aan Den Haag? Of kennismaken met Rotterdam? Binnen een uur ben je op de mooiste plekken!

4. Droom jij weg bij een strandvakantie? Goed nieuws! Het 8 kilometer lange Wassenaarse strand ligt op maar een kwartiertje fietsen vanaf de poorten van Duinrell.

5. Een groot zwembad is voor de kleintjes misschien nog een beetje spannend. Maar in Kids Waterpark Playa, in het Tikibad, kunnen de kleintjes lekker spetteren in het water dat maar 15 cm hoog staat. Veilig en fun!
 6. Sportievelingen halen hun hart op in het Duinrell-bos. Daar vind je een parcours met 21 oefeningen die je zeker 1,5 uur bezighouden. En eerlijk: wat is er nou lekkerder dan sporten in de frisse buitenlucht?

7. Waarom zou je drie dagen rijden als je in een (paar) uurtjes op een droombestemming kunt zijn? Duinrell is om de hoek of ten minste een stuk dichterbij dan Italië.  

8. Een camping mét een attractiepark in de achtertuin, waar vind je dat nou?

9. Geen zin in om tijdens het inpakken voor vakantie óók nog boodschappen te doen? Op Duinrell vind je de Duinrell Superstore waar je alles kunt halen wat je nodig hebt. Lekker makkelijk.

10. Op zoek naar een schattig pittoresk dorpje? Tadaaa: de dorpskern van Wassenaar vind je op nog geen vijf minuten lopen vanaf Duinrell.

11. Dol op de buitenlucht maar geen ster in kamperen? Boek een van onze luxe lodgetenten. Deze prachtige tenten met steigerhouten meubels én privé-sanitair staan al helemaal klaar en hebben ook nog eens een heerlijk bed.

12. Je kunt natuurlijk in een vliegtuig gaan zitten met 300 andere mensen. Maar in de Wild Wings bestuur je zelf jouw privévliegtuigje en bepaal jij hoe vaak je over de kop gaat!
 13. Kinderen in de attracties: check! Jij in je boek: check!

14. Het kan maar zo zijn dat je deze vakantie zóveel tijd voor jezelf hebt dat je al je boeken uitleest. Geen zorgen: dan kun je gewoon verder lezen in het Duinrell Magazine. Leuk!

15. De Uitkijktoren, het Reuzenrad, de Aquaswing, en nog véél meer mooie plekjes zijn perfect voor de mooiste Instagram-kiekjes. Vergeet je ons niet te taggen met #duinrell?

Bezig met laden