Snel, sneller, snelst!

in het Tikibad

Snel, sneller, snelst in het Tikibad

Met gierende snelheid de gaafste glijbanen afsjezen: dat is precies wat je in het Tikibad doet. Met 16 glijbanen voor jong en oud heb je spetterpret voor 10. Ontdek snel welke je echt niet wilt missen!

Tollend het bad in

In de Cycloon kom je met knetterende snelheid uit een 15 meter hoge glijbaan geroetsjt voordat je in een trechter terechtkomt. Eenmaal in die trechter weet je niet meer wat voor achter, boven of onder is, totdat je in het bad plonst natuurlijk. Vind je het allemaal toch wat spannend klinken? Dan kijk je toch eerst even vanaf de catwalk of je het aandurft? Enne… vergeet ook niet de gezichten te bekijken van de mensen die weer bovendrijven. Aan hun grote glimlach zie je: dit is hélemaal te gek!

 

Flitsend door de lucht

Wat gaat razendsnel en heeft het gevoel dat ’t vliegt? Jij! Als je in de Flits stapt tenminste. Dankzij de doorzichtige buis heb je vanaf de glijbaan een grandioos uitzicht en is de lucht wel heel dichtbij. Niet dat je tijd hebt om daar uitgebreid van te genieten trouwens, want je sjeest er met 60 km/u doorheen. Reken maar dat je snel beneden bent. PLONS!

 

Glijbaan Flits in het Tikibad


 

Snel, sneller, snelst

Door de 80 meter lange Tyfoon ga je steeds een beetje sneller! De drie bochten, de eerste groter dan de tweede en derde zorgen ervoor dat je de G-krachten echt voelt. Heel even dan, want met 50 km/u ben je zo beneden. En eenmaal uitgeplonst wil je maar één ding: nog een keer!

 

Kort maar krachtig

Voel je zenuwen als je bovenaan de Pelikaanduik staat? Geen zorgen: je bent niet de enige. Zelfs de grootste waaghals staat een klein beetje te rillen bovenaan. Vanaf de tweede verdieping naar beneden springen is ook niet niks. Springen? Nou ja… het eerste gedeelte glij je, maar daarna volgt een drie meter lange vrije val. Klinkt spannend, is het ook, maar het is vooral heel erg leuk. Dit moet je een keer (of twee, drie, vier) meemaken!

 

Pret voor twee

Gedeelde pret is dubbele pret, toch? Stap daarom in de tweepersoonsband onze driedubbele cone-glijbaan Triton in. Samen glijden jullie vanaf 22 meter hoogte naar beneden en onderweg worden jullie verrast door drie megatrechters. Ja, het kán gebeuren dat jullie na zo’n cone ineens achteruitglijden. Was het moeilijk om te beslissen wie voor mocht en wie achter? Dan zit er maar één ding op: nog eens naar boven voor een tweede rondje!

 

Glijbaan Triton in Tikibad

 

Wist je dat…

…er voor kids kleiner dan 120 cm ook een cone-glijbaan te vinden is in het Tikibad? In Kidswaterpark Playa vind je Hurri’cone. Hierin glijd je niet in een band maar gewoon op je billen door zo’n vette trechter!

 

Kinder waterpark Playa

 

Nachtelijk avontuur

Heb je de smaak van het samen glijden te pakken? In de Moonlight en de Starfright stap je ook samen in een tweepersoonsband. In deze 150 meter lange, flitsende glijbanen schiet je door de nacht. Het donker trakteert je op spannende lichteffecten en verrast je zo nu en dan met een waterval. Klaar voor? Drie, twee, een… de nacht in!

 

Weten welke waterattracties er nog meer te vinden zijn in het Tikibad? Bekijk ze allemaal in het glijbanenoverzicht!

Bezig met laden
Tickets