Sportieve Fun Run op Duinrell!

Op 3 maart 2019 wordt het sportiefste dagje uit van Nederland op Duinrell georganiseerd: een Fun Run voor het Ronald McDonald Huis Den Haag en Stichting Opkikker. Tijdens de Duinrell Fun Run rennen deelnemers dwars door het attractiepark langs de achtbanen en het Tikibad!

Schrijf je nu in voor de Fun Run!

Ren jij mee tijdens het sportiefste dagje uit van Nederland? Schrijf je dan binnenkort in voor een van de vier verschillende afstanden: 1km, 3km, 6km en 9km. Met je startnummer heb je gelijk gratis toegang tot het attractiepark! 

Kom jij niet om te rennen, maar om de sportievelingen aan te moedigen? Koop dan het speciale introducé startnummer. 

 

Schrijf je hier in!

 

Kom met een hele groep naar Duinrell

Ook is er de mogelijkheid om meer dan vier deelnemers tegelijk in te schrijven. Met het speciale groepsarrangement krijg je een gratis groepsfoto, een voordeelbon voor een maaltijd bij McDonald's en korting op het Duinrell Fun Run t-shirt. 

 

Tip: Blijf slapen op het vakantiepark

Lekker voorbereiden of juist nagenieten en bijkomen van deze unieke Fun Run? Blijf dan slapen in een van de Duingalows op het vakantiepark van Duinrell! Koel even lekker af in het tropische Tikibad en geniet van de prachtige omgeving. Boek hieronder direct je verblijf op Duinrell.

Bezig met laden