Deel jouw Duinrell-foto's via Instagram met #duinrell

Uiteraard hebben we zelf veel foto's en video's, maar wist je dat we ook superblij worden van jouw beelden? We vinden het leuk om te zien hoe jij Duinrell beleeft met je gezin of vrienden. En juist daarom willen we graag jouw foto's en/of video's zien. 

Deel ook jouw kiekjes met ons op Instagram met hashtag #duinrell en maak kans op vier gratis tickets voor een dagje Duinrell. Aan het eind van elke maand kiezen we namelijk de leukste foto (of video) uit die gedeeld is via #duinrell. Vergeet je ons ook niet te volgen via @duinrellwassenaar? PS: zorg dat je profiel wel openbaar is, anders kunnen we je foto niet zien.

 

Winnaar van de maand mei

 

@juffieslife maakte onderstaande foto en wint daarmee vier tickets voor een dagje Duinrell! Wil je deze maand ook kans maken op gratis kaartjes? Post dan je mooiste Duinrell-foto met #duinrell.

 

 

Een foto van het Tikibad, het Attractiepark, het Vakantiepark of ons restaurant ... het maakt ons helemaal niet uit waar je foto of video gemaakt is. Alle beelden vinden we hartstikke leuk!

 

 

Bezig met laden