Goedkoop weekendje weg

Goedkoop weekendje weg

Als jij een heerlijk goedkoop weekendje weg wilt, ben je bij Vakantie- en Attractiepark Duinrell op het juiste adres! Met een ruim aanbod in verschillende typen Duingalows en een familiecamping midden in de natuur, is een goedkoop weekendje weg op Duinrell een heerlijke vakantie voor jong en oud! Vakantie- en Attractiepark Duinrell is gelegen in het mooie Wassenaar. Met mooie bossen en prachtige duinen is landgoed Duinrell de juiste bestemming als je op zoek bent naar een goedkoop weekendje weg! Met verschillende arrangementen voor een verblijf in een comfortabele Duingalow of de rustgevende familiecamping, ben je op Duinrell even helemaal weg! Met een attractiepark in de achtertuin is er vermaak voor het hele gezin!

Goedkoop: Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen waar jij heerlijk gebruik van kunt maken om een goedkoop weekendje weg te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van het familiearrangement? Het Familiearrangement is al te boeken vanaf € 339,- en is geldig tijdens het laagseizoen. Daarnaast is daar gratis toegang tot het attractiepark en twee gratis toegang in het Tikibad met tijdstip naar keuze, inbegrepen. Ook het gebruik van één gratis fiets of bolderkar behoort dit mooie arrangement. Bekijk hier meer informatie over het Familiearrangement.

 

Naast het Familiearrangement kun je ook nog een goedkoop weekendje weg via het Eropuit arrangement. Deze is al beschikbaar vanaf € 239,- en is inclusief schoonmaak, bedlinnen en reservering fee. Ook bij dit arrangement is gratis toegang tot het attractiepark en twee uur gratis toegang tot het Tikibad inclusief. En wat dacht je van een heerlijke fles Duinrell-wijn en gratis gebruik van het handdoeken- en keukenpakket? Boek een goedkoop weekendje weg met het Eropuit arrangement! Meer informatie over het Familiearrangement kunt hier bekijken.

 

Tot slot is er ook nog het ‘Waanzinnig mini-weekend’ vanaf € 249,-. Dit heerlijke weekend is voor een verblijf in een vier- of zespersoons Duingalow en is inclusief gratis toegang tot het attractiepark en gratis twee uur toegang tot het tropisch Tikibad met een tijdstip naar keuze. Ook dit goedkope arrangement is inclusief schoonmaak, bedlinnen en reservering fee. Een handige tip om een goedkoop weekendje weg nog mooier te maken: voor slechts € 40,- extra boek je al een zespersoons type Comfort Duingalow. Als je wilt kiezen voor echt top luxe, dan is de Premium XL Duingalow aan te raden. Lees meer over het Waanzinnig mini-weekend en boek een heerlijk goedkoop weekendje weg!

 

Via bovenstaande arrangement is het mogelijk om een goedkoop weekendje weg op Duinrell te boeken. Maak gebruik van de heerlijke arrangementen en kom even tot rust met z’n tweeën of met het hele gezin!

Weekendje weg in een Duingalow of op de camping

Op Duinrell kunt u heerlijk overnachten in een comfortabele Duingalow, op de rustgevende familiecamping of in luxe Lodgetenten. Welke van de drie je ook kiest, een heerlijke vakantie of goedkoop weekendje weg waar u heerlijk geniet is gegarandeerd! Hieronder lees je meer over de verblijfsmogelijkheden.goedkoop weekendje weg op de camping

Goedkoop weekendje weg in Duingalows

Wakker worden met een achtbaan in je achtertuin is een droom die uitkomt! Op Duinrell is het mogelijk. Van wakker worden en rennen naar het attractiepark tot afkoelen en spetteren in het tropische Tikibad. Daarna kun je ook heerlijk uitwaaien in het heerlijke bos en duingebied van Duinrell. Een goedkoop weekendje weg kan in verschillende Duingalows geboekt worden. Meer informatie over de verschillende typen lees je hier

Wanneer je een weekendje in het zomerseizoen op Duinrell verblijft is onbeperkt toegang tot het attractiepark inbegrepen, evenals dagelijks twee uur toegang (tussen 10.00 en 14.00 uur) tot het Tikibad. Wanneer je gebruik maakt van de hierboven benoemde arrangementen is het tijdstip van toegang tot het Tikibad, vrij te bepalen.

Goedkoop weekendje weg op de familiecamping

Op de familiecamping zit je midden in de natuur. Je kunt je campingplaats zelf selecteren. Kies er voor om dicht bij het attractiepark te staan of juist rustig afgelegen om te genieten van een heerlijk weekendje weg. Bekijk de verschillende campingplaatsen en boek een heerlijk goedkoop weekendje weg op de familiecamping van Duinrell.

Er zijn drie klassen te onderscheiden van de verschillende kampeerplaats typen: Premium klasse, Comfort klasse en Budget klasse. In het laagseizoen sta je al op de familiecamping voor slechts € 31,- per nacht en vanaf € 35,- per nacht in het hoogseizoen. De Comfort klasse is te boeken vanaf € 34,- in het laagseizoen tot € 38,- in het hoogseizoen. De Premium klasse, die het meest geboekt wordt, is te boeken vanaf € 37,- per nacht in het laagseizoen tot € 42,- per nacht in het hoogseizoen. Lees meer informatie over de Premium klasse.

Goedkoop weekendje weg in luxe Lodgetenten

Wil jij een goedkoop weekendje weg en een echte glampingvakantie ervaren? Dan zijn de riante zespersoons lodgetenten met ruime veranda perfect! De lodgetenten liggen op kampeerveld het  goedkoop weekendje weg in lodgetentenRomantisch Kamp. Slechts op één minuut loopafstand vind je het sanitairgebouw. De lodgetenten zijn heerlijk ruim ingericht, voorzien van stroom en verlichting en hebben een eigen toilet. Een weekendje weg in een luxe lodgetent is een mix van het heerlijke comfort wat je bij een Duingalow heb en het buitengevoel wat je krijgt bij kamperen. Meer informatie over de lodgetenten? Bekijk meer informatie over de luxe lodgetenten.

Bezig met laden