Nieuw op Duinrell

We hebben leuk nieuws!

Duinrell wordt nóg leuker! De nieuwe driedubbele Cone glijbaan Triton is inmiddels al geopend en 6 juli 2017 is de opening van indoor waterspeeltuin Playa. Maar dat is nog niet alles… hieronder vertellen we je wat we in 2017 allemaal gaan doen.

INDOOR WATERSPEELTUIN PLAYA

Ook voor kleine kinderen wordt het Tikibad leuker! We breiden het Tikibad uit met waterspeeltuin Playa. Playa wordt bijna 1.000 m² groot, er komt een groot waterklimtoestel met een ‘tipping bucket’ (kantelende waterton) en diverse waterspeeltoestellen. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar komen er zes glijbanen. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar wordt er in Playa een verwarmd waterspeelbad gebouwd, waar ze samen met papa en mama urenlang kunnen spetteren.
Opening: 6 juli 2017

 

 

NU GEOPEND: DRIEDUBBELE CONE GLIJBAAN TRITON

Het Tikibad heeft er een nieuwe, spannende glijbaan bij: Triton!

Stap in een tweepersoonsband en raas van de nieuwe megaglijbaan met driedubbele Cone. In deze superspannende glijbaan glijd je op grote hoogte heen en weer door drie megatrechters.

 

FACTS & FIGURES

Lengte: ca. 163 meter
Hoogte: ca. 20 meter 

VAKANTIEPARK 

 

NIEUWE DUINGALOWS: PREMIUM PLUS

Op dit moment bouwen we op het vakantiepark aan een heel nieuw Duingalow-park met 41 nieuwe Premium Plus Duingalows. De Premium Plus Duingalows zijn ruim en staan voor luxe en comfort. De Duingalows liggen aan de rand van het vakantiepark, midden in het prachtige Duinrell-bos.

 

MAKE-OVER COMFORT DUINGALOWS

100 Comfort Duingalows krijgen een make-over. De Duingalows worden geschilderd en 50 Duingalows krijgen ook nieuw meubilair.

 

RENOVATIE DUINHOSTEL

Groepsaccommodatie het Duinhostel krijgt twee nieuwe keukens, de binnenkant wordt opnieuw geschilderd en de gezamenlijke ruimtes krijgen nieuw meubilair. 

ATTRACTIEPARK

Aan de populaire attractie Aqua Shute wordt een bootjeslift toegevoegd! Daarnaast is de Mad Mill gerenoveerd. In de speeltuin komt een nieuwe glijbanentoren van 22 meter hoog met drie glijbanen! Tot slot worden parkeerterreinen P2 en P3 samengevoegd.

Bezig met laden