Tickets

voor het Landgoed van Sinterklaas

Koop hieronder je tickets

Koop nu je tickets voor het Landgoed van Sinterklaas. Kom op een dag naar keuze: 19, 25, 26 november, 2 of 3 december 2017.

BRENG EEN BEZOEKJE AAN HET HUIS VAN SINTERKLAAS

Breng een bezoek aan het Huis van Sinterklaas, ga langs bij de Pietenschool en neem een kijkje in de Pakjeskamer. Of ga op de foto met zijn trouwe schimmel Amerigo! In het Huis van Sinterklaas is genoeg te beleven voor de kinderen.

 

SISASINTERKLAASCONCERT

Zangeres Sita en de Party Pieten zetten de boel op z'n kop met de grootste Pietendisco ooit, tijdens het SiSaSinterklaasconcert! Het wordt swingen en zingen voor jong en oud tijdens het dagje weg tijdens Sinterklaas. Natuurlijk eindigt dit geweldige feest met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf.

 

DE SPECTACULAIRE PIETEN PARADE

Deze spectaculaire optocht trekt door het park met al zijn Pieten, zoals de Post Piet, Blus Piet, Politie Piet en vele andere. Sinterklaas met Amerigo zal uiteraard de hoofdrol hebben.

 

AANTAL ATTRACTIES GEOPEND!

Tijdens het Sinterklaasfeest is een aantal attracties van het attractiepark geopend. Koop hieronder direct je tickets voor een onvergetelijk dagje uit met Sinterklaas. Wist je trouwens dat je ook kan blijven slapen en een heel weekend in plaats van een dagje kunt genieten op het Landgoed van Sinterklaas? Bekijk meer informatie over het speciale Sinterklaas arrangement.

Bezig met laden