Tips tijdens de kerstvakantie

op Duinrell

De leukste tips tijdens de kerstvakantie op een rij

Hieronder vind je leuke tips om te doen tijdens de kerstvakantie op Duinrell! Bekijk de verschillende tips en bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke kerstvakantie op het vakantiepark.

1. Warm lekker op in het tropische Tikibad

Tijdens de kerstvakantie lekker opwarmen? Ga naar het Tikibad en ontdek alle 16 unieke glijbanen en het nieuwe kids waterpark Playa! Bij je vakantie heb je dagelijks onbeperkt toegang tot het Tikibad!

2. Geniet van de prachtige vuurwerkshow tijdens Oudjaarsavond

Tijdens oudjaarsavond is er bij Duinrell Plaza een prachtige vuurwerkshow. Geniet met z'n allen van prachtig vuurwerk en proost daarna op het nieuwe jaar. Een onvergetelijk moment tijdens de kerstvakantie!

3. Loop mee met de fakkeltocht door het attractiepark

Tijdens de kerstvakantie organiseert het entertainment team een leuke fakkeltocht door het attractiepark. Trek je warme kleren aan en loop mee met deze unieke fakkeltocht!

4. Speel gave indoor-games bij de Arcade in de Duinrell Pub

In de Duinrell Pub vind je een Arcade met heel veel gave indoor-games. Wat dacht je van een potje airhockey? Bij de Duinrell Pub vind je ook de mini-bowling: een leuke activiteit voor de hele familie!

5. Lekker kerstinkopen doen bij de drijven kerstmarkt in Leiden

Natuurlijk is het in de kerstvakantie ook tijd om kerstinkopen te doen! En hoe kan dat nou beter dan op een échte kerstmarkt? In Leiden is wel een hele speciaal kerstmarkt: een drijvende! Bezoek de drijvende kerstmarkt en koop mooie kerstcadeaus.

Vier de kerstvakantie op Duinrell!

Vier de kerstvakantie op Duinrell!

Vier de kerstvakantie op Duinrell en krijg dagelijks onbeperkt toegang tot het Tikibad bij je verblijf! Daarnaast zijn er een aantal winter attracties roulerend geopend van 11.00 tot 16.00 uur en is er van alles te doen op en rondom het park.

Bezig met laden
Nu boeken