Tips tijdens hemelvaart

op Duinrell

Tips tijdens Hemelvaart op Duinrell

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is op Duinrell tijdens Hemelvaart? Neem hieronder een kijkje: wij hebben de leukste tips tijdens Hemelvaart op een rij gezet. Ontdek de veelzijdigheid op Duinrell en boek een heerlijke vakantie tijdens Hemelvaart op Duinrell.

1. Ga elke dag zo vaak als je wilt naar het attractiepark

Hoe leuk is dat? Tijdens Hemelvaart kun je elke dag naar het attractiepark: tijdens je vakantie in het weekend van Hemelvaart krijg je dagelijks onbeperkt toegang tot het Tikibad. Ga zo vaak over de kop als je wilt in achtbaan Falcon, geniet elke dag weer van het prachtige uitzicht vanuit het Kikkerrad of beoefen je aerobatics moves in Wild Wings! Op het attractiepark vind je meer dan 40 attracties.

2. Glij van alle 16 unieke glijbanen in het Tikibad

Ook krijg je tijdens Hemelvaart dagelijks twee uur toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur. In het tropische Tikibad vind je 16 unieke glijbanen: van de nieuwe driedubbele Cone glijbaan Triton tot de spectaculaire Cycloon. Speciaal voor kinderen kleiner dan 120 cm is er Playa. Dit nieuwe kids waterpark heeft vier unieke glijbanen en daarnaast een verwarmd waterspeelbad voor de kleintjes. In kids waterpark Playa zijn zwembandjes niet verplicht.

3. Dagelijks kids entertainment tijdens Hemelvaart

Tijdnes Hemelvaart organiseert het entertainment team een speciaal programma. Een entertainmentprogramma gevuld met diverse activiteiten voor jong en oud. Neem een selfie met Rick de Kikker tijdens de Meet en Greet op de Promenade, waag een kans bij de Kids Bingo óf show je tafeltennis-skills tijdens het tafeltennistournooi. 

4. Ga lekker een dagje naar het nabijgelegen strand

Op slechts vier kilometer afstand is een prachtig strand te vinden: De Wassenaarse Slag! Op het strand kun je heerlijk genieten aan de kust en vind je gezellige strandtentjes voor een lekkere lunch. Het strand is makkelijk te bereiken per auto, fiets of te voet. Tip: huur een fiets bij de Fietsverhuur op Duinrell!

5. Geniet van een heerlijke barbecue bij je Duingalow

Als het zonnetje schijnt wil je hier natuurlijk optimaal van genieten! Ga voor een heerlijke barbecue voor je Duingalow en koop verse boodschappen bij de Superstore, de supermarkt van Duinrell. Let op: een barbecue dien je wel zelf mee te nemen. Bij de Fietsverhuur zijn eventueel benodigde gasflessen verkrijgbaar.

Een onvergetelijke vakantie tijdens Hemelvaart!

Een onvergetelijke vakantie tijdens Hemelvaart!

Op Duinrell kun je tijdens Hemelvaart optimaal genieten. Geniet elke dag onbeperkt van de ruim 40 attracties op het attractiepark! Daarnaast krijg je tijdens je verblijf dagelijks twee uur toegang tot het tropische Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur. Bekijk de mogelijkheden voor een vakantie tijdens Hemelvaart.

Bezig met laden