Tips tijdens Pasen

op Duinrell

De leukste tips tijdens Pasen op Duinrell op een rij

Tijdens Pasen is er op Duinrell enorm veel te doen. Wat dacht je van paaseieren zoeken, een bezoekje aan het Keukenhof of een leuke boswandeling in het mooie natuurgebied? Bekijk de leukste tips tijdens pasen op Duinrell hieronder en de mogelijkheden voor een onvergetelijke paasvakantie op Duinrell!

1. Paaseieren zoeken op het vakantiepark tijdens Pasen

Paaseieren kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen. Speciaal voor onze vakantiegasten is er iets leuks: paaseieren zoeken op het vakantiepark! Ga met z'n allen op zoek en ontdek gelijk het prachtige bos- en duingebied van het landgoed.

 

2. Ontdek meer dan 40 attracties op het attractiepark

In de vakantie tijdens Pasen heb je op Duinrell gratis onbeperkt toegang tot het attractiepark. Met meer dan 40 attracties voor jong en oud zul je je geen moment vervelen. Stap in een van de vliegtuigjes van Wild Wings, maak een duikvlucht in achtbaan Falcon of zweef lekker mee in de Aqua Swing!

 

3. Probeer alle glijbanen in het nieuwe kids waterpark Playa

Speciaal voor kids onder de 1.20 meter is er nieuwe kids waterpark Playa! Met vier unieke glijbanen en een verwarmd speelbad zullen de kids zich geen moment vervelen! In het Tikibad zijn in totaal 16 unieke glijbanen te vinden met in totaal meer dan 1.3 kilometer glijbaanplezier. Probeer jij ze allemaal uit?

 

4. Bezoek de Keukenhof tijdens de paasvakantie

Tijdens de paasvakantie is de Keukenhof te bezoeken. Met ruim 32ha aan bloemen kijk je je ogen uit! Wist je dat er zo'n 800 verschillende soorten tulpen zijn? De Keukenhof is geopend van 22 maart tot en met 13 mei 2018, dus te bezoeken tijdens Pasen!

Een onvergetelijke paasvakantie op Duinrell

Een onvergetelijke paasvakantie op Duinrell

Tijdens Pasen is er op Duinrell van alles te doen! Geniet dagelijks onbeperkt van het attractiepark, krijg twee uur gratis toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur én ga paaseieren zoeken in het bos- en duingebied. Bekijk de mogelijkheden voor een vakantie tijdens Pasen!

Bezig met laden
Nu boeken