Veelzijdig vakantie vieren op Duinrell

Vakantie inspiratie

Wist u dat Duinrell nog veel meer is dan alleen een spetterend attractiepark? U kunt er ook fantastisch vakantie vieren! Of u nu uw tent opzet of een Duingalow huurt, op Vakantiepark Duinrell heeft u, samen met uw gezin, de vakantie van uw leven! De kinderen gaan de hort op in het attractiepark of het Tikibad, terwijl u geniet van het buitenleven en de rust.  

ATTRACTIEPARK

Het attractiepark biedt meer dan veertig attracties voor jong en oud en is toch zeer overzichtelijk. Ideaal voor u, want terwijl de kinderen alvast het park in gaan, kunt u op een rustig tempo aan de dag beginnen. Een verblijf tussen april en november is altijd inclusief elke dag gratis toegang tot alle attracties! Tijdens uw verblijf biedt het Entertainmentteam in schoolvakanties en weekenden veel plezier en vakantiepret!

TIKIBAD

Het grootste indoor waterglijbanenparadijs van de Benelux is niet alleen bij de kinderen favoriet. Ook ouders staan te (water)trappelen om mee te gaan. Tip: de nieuwe cone glijbaan Triton is het uittesten waard voor iedereen die langer is dan 1.20 meter. En medio juli opent hier de gloednieuwe waterspeeltuin Playa met maar liefst vier glijbanen en diverse waterspeeltoestellen (o.a. een tipping bucket) voor kinderen van 0 tot 12 jaar! Lees hier meer over de uitbreidingen van het Tikibad!

OMGEVING

De omgeving van Duinrell is in één woord prachtig. Huur een fiets bij de Fietsverhuur en toer langs bloemenvelden en landgoederen of wandel door het uitgestrekte Duinrellse bos- en duingebied. Liever even niks doen? Geniet dan lekker van de zon aan het strand de Wassenaarse Slag.

 

 

BOEK NU EEN COMFORTABELE DUINGALOW

Verblijf tijdens uw vakantie in een comfortabele Duingalow. Bij een vakantie in een Duingalow heeft u dagelijks gratis onbeperkt toegang tot het attractiepark en twee uur toegang tot het Tikibad. Een veelzijdige familievakantie in een Duingalow op Duinrell boekt u voor elk moment van het jaar. Bekijk hieronder specifieke periodes.

 

 

BOEK NU EEN KAMPEERPLAATS OP DE CAMPING

Heerlijk genieten van de prachtige natuur! Boek een kampeerplaats op de camping van Duinrell en geniet elke dag van alle attracties op het attractiepark. Voor slechts € 5,- kunt u twee uur spetteren in het tropische Tikibad.

 

GASTEN OVER HUN DUINRELL-VAKANTIE

Voor de 2e keer een midweek in Duinrell geweest. Super leuke combinatie van vakantie vieren in een knus huisje met een leuk attractiepark en zwembad erbij, waar je elke dag naar toe kunt. En bij mooi weer kun je lekker even naar het strand wat heel dichtbij ligt. Onze kids, maar ook wij hebben super genoten en komen zeker nog eens terug!

 

Duingalow inclusief park en Tikibad super leuk voor pubers, en stiekem ook voor de ouders.

 

Topweekend gehad. Heerlijk park, vooral als de leeftijden van de kinderen uit elkaar liggen is dit een ideaal park. De combinatie attractiepark, Tikibad en dicht bij de zee is top! Wij hebben genoten!

 

Ik kom al jaren in Duinrell soms wel 2x per jaar met mijn kinderen en nu ook met de kleinkinderen. Wij hebben het altijd naar ons zin in Duinrell maar ook het verblijf in een Duingalow of op de camping bevalt ons al jaren. In juli kom ik weer terug!  

Bezig met laden