Informatie over jouw Duinrell-vakantie

Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over jouw vakantie op Duinrell.

Duinrell-ID met foto

Iedere gast vanaf vier jaar ontvangt een Duinrell-ID toegangspas. Dit persoonlijke Duinrell-ID dien je te voorzien van een recente pasfoto. Vergeet deze dus niet mee te nemen naar Duinrell. Draag het Duinrell-ID altijd bij je tijdens je verblijf op Duinrell. Toon het ongevraagd bij de algemene ingangscontrole en bij de entree van het Tikibad.

 

Autokaart

Je ontvangt per Duingalow één autokaart. Met deze autokaart heb je toegang tot het vakantiepark. Je kunt maximaal één auto parkeren per Duingalow. Kom je met meerdere auto’s, meld dit dan bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Je ontvangt dan een extra autokaart en kunt de extra auto parkeren op P4 (€5,- per auto, per nacht).

 

Aankomst

  • Parkeer de auto bij aankomst tijdelijk op parkeerterrein P1 of P2. Een gratis parkeermunt is verkrijgbaar bij de Duinrell-receptie.
  • Vanaf 10.00 uur kun je inchecken bij de Duinrell-receptie. Op vertoon van je Duinrell-ID kun je gebruik maken van alle faciliteiten op Duinrell, zoals het attractiepark.
  • Vanaf 15.30 uur kun je de sleutel van de Duingalow ophalen bij de Duinrell-receptie (na sluitingstijd van de Duinrell-receptie kun je terecht bij de Portier).
     

Vertrek

  • Verlaat op de vertrekdag uiterlijk om 10.30 uur je Duingalow.
  • Op vertrekdag kun je op vertoon van je Duinrell-ID nog de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten. De auto kun je parkeren op P4. Aan het einde van de dag kun je op vertoon van je autokaart gratis uitrijden.

 

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van het vakantiepark. Tip: heb je een mooi plekje gezien? Voor €22,50 kun je hier een Duingalow met voorkeur boeken. 

 

Route naar Duinrell

Duinrell
Duinrell 1
2242 JP  Wassenaar

Bekijk hier de route naar Duinrell.

 

Gratis WiFi

WiFi is gratis wanneer je via Duinrell hebt geboekt. WiFi is overal bereikbaar, m.u.v. het attractiepark, het Tikibad en het Natuurkampeerterrein. Tijdens je verblijf via een andere aanbieder kun je wifivouchers kopen bij de Duinrell-receptie, de Duinrell Superstore en bij de portiersloge. Bekijk hieronder de tarieven:

 

 

Algemene voorwaarden

 

Heb je gekozen voor Duinrell als vakantiebestemming? Neem dan eerst nog even onze algemene voorwaarden door. Dan weet je zeker dat je bij jouw reservering van alles op de hoogte bent.

 

Betaling

Om de betaling van je boeking te kunnen voldoen heb je de volgende bankgegevens nodig:

Bank: ABN AMRO bank Nederland
BIC: ABNANL2A
Bankrekeningnummer: NL98ABNA0886988330

Belangrijk! Vergeet niet bij de betaling het betalingskenmerk te vermelden. Dit betalingskenmerk hebben wij nodig om je betaling op correcte wijze te kunnen verwerken. Indien je niet voldoet aan de betalingsvoorwaarden dan behouden wij ons het recht voor de boeking te annuleren.

 

Huisregels

Om het verblijf van al onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Met het betreden van Duinrell ga je akkoord met het parkreglement. Bekijk hier alle huisregels.

 


Dialyse

Wil je onbezorgd vakantie vieren terwijl de nodige medische verzorging ongestoord doorgaat, dan is vakantiedialyse tijdens jouw Duinrell-vakantie mogelijk. Medisch Centrum Haaglanden Antoniushove, slechts 15 minuten rijden van Duinrell, biedt plaats aan dialysepatiënten die op Duinrell verblijven.

Lees meer over dialyse op Duinrell.

Bezig met laden
Boeken