Praktische informatie

Informatie voor jouw Duinrell-vakantie

Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over je vakantie op Duinrell.  

Aankomst & vertrek

Enkele dagen voor aankomst ontvang je per post alle reisbescheiden voor jouw Duinrell-vakantie, zoals een autokaart en Duinrell-ID’s.

 

Duinrell-ID

Iedere gast vanaf vier jaar ontvangt een Duinrell-ID toegangspas. Dit persoonlijke Duinrell-ID dien je te voorzien van een recente pasfoto. Vergeet deze dus niet mee te nemen naar Duinrell. Draag het Duinrell-ID altijd bij je tijdens je verblijf op Duinrell. Toon het ongevraagd bij de algemene ingangscontrole en bij de entree van het Tikibad.

 

Autokaart

Je ontvangt per Duinhostel-kamer één autokaart. Met deze autokaart heb je toegang tot het vakantiepark. Je kunt per kamer één auto gratis parkeren op P4. Kom je met meerdere auto’s, meld dit dan bij aankomst bij de Duinrell-receptie. Je ontvangt dan een extra autokaart en kunt de extra auto betaald parkeren op P4 (€ 4,25 per auto, per nacht).

 

Aankomst

  • Parkeer de auto bij aankomst tijdelijk op parkeerterrein P1 of P2. Een gratis parkeermunt is verkrijgbaar bij de Duinrell-receptie.
  • Vanaf 10.00 uur kun je inchecken bij de Duinrell-receptie. Op vertoon van je Duinrell-ID kun je gebruik maken van alle faciliteiten op Duinrell, zoals het attractiepark.
  • Vanaf 15.00 uur kun je de sleutel(s) van de Duinhostel-kamer(s) ophalen bij de Duinrell-receptie (na sluitingstijd van de Duinrell-receptie kun je terecht bij de Portier).
     

Vertrek

  • Verlaat op de vertrekdag uiterlijk om 10.30 uur het Duinhostel.
  • Op vertrekdag kun je op vertoon van je Duinrell-ID nog de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten. Aan het einde van de dag kun je op vertoon van je autokaart gratis uitrijden.
     

Krijg je bezoek?

Tijdens je verblijf zijn gasten van harte welkom. Op vertoon van jouw Duinrell-ID kun je bij de receptie bezoekerskaarten kopen voor € 15,- per persoon. Hiermee hebben bezoekers toegang tot zowel het vakantie- als het attractiepark. Voor het Tikibad betalen bezoekers het voordeeltarief.

 

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van het vakantiepark.

 

Route naar Duinrell

Duinrell
Duinrell 1
2242 JP  Wassenaar

 

Bekijk hier de route naar Duinrell.

 

Wifi

Wifi is tegen betaling beschikbaar. Wifi is overal bereikbaar, m.u.v. het attractiepark, het Tikibad en het Natuurkampeerterrein. Tijdens je verblijf kun je wifivouchers kopen bij de Duinrell-receptie, de Duinrell Superstore en bij de portiersloge. Bekijk hieronder de tarieven.

 

 

Algemene voorwaarden

Heb je gekozen voor Duinrell als vakantiebestemming? Neem dan eerst nog even onze algemene voorwaarden door. Dan weet je zeker dat je bij jouw reservering van alles op de hoogte bent.

 

Betaling

Om de betaling van je boeking te kunnen voldoen heb je de volgende bankgegevens nodig:

 

Bank: ABN AMRO bank Nederland
BIC: ABNANL2A
Bankrekeningnummer: NL98ABNA0886988330

 

Belangrijk! Vergeet niet bij de betaling het betalingskenmerk te vermelden. Dit betalingskenmerk hebben wij nodig om je betaling op correcte wijze te kunnen verwerken. Indien je niet voldoet aan de betalingsvoorwaarden dan behouden wij ons het recht voor de boeking te annuleren.

 

Huisregels

Om het verblijf van al onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Met het betreden van Duinrell ga je akkoord met het parkreglement. Bekijk hier alle huisregels.

Bezig met laden
Reserveren