Vakantiepark bij Scheveningen

Vakantiepark bij Scheveningen: waarom niet naar Duinrell?

Wie aan strand denkt, denkt aan Scheveningen. Lekker uitwaaien langs zee en in de duinen of flaneren langs de boulevard. Waarom komt u niet naar Duinrell in Wassenaar, een vakantiepark bij Scheveningen? Het Vakantiepark Duinrell ligt op 15 km van Scheveningen. Het vakantiepark ligt middenin het bos- en duingebied en zelfs op de fiets is Scheveningen goed bereikbaar.

Scheveningen in de buurt en alle rust van de natuur…

Op Duinrell heeft u veel overnachtingsmogelijkheden. Naast de familiecamping zijn er ook bijna 400 Duingalows. Tussen de Duingalows zit altijd voldoende ruimte, zodat u op uw eigen terras volop kunt genieten van de rustige, bosrijke omgeving. De huisjes op het vakantiepark zijn huiselijk ingericht en zijn voorzien van alle gemakken. Op het vakantiepark geniet u van alle voordelen van uw eigen vakantiehuisje, heerlijk rustig maar in de buurt van het bruisende Scheveningen.

 

… en meer!

Op het vakantiepark hoeft u zich nooit te vervelen. Wat dacht u van het attractiepark met de nieuwe familieachtbaan Dragonfly, achtbaan Falcon, de Kikkerachtbaan, Mad Mill en Rick’s Avonturen Burcht. Een Duinrell dag is pas compleet met een plons in het Tikibad, Duinrell’s glijbanenparadijs met maar liefst elf unieke glijbanen. Daarnaast leent de locatie van Duinrell zich uitstekend voor lange fietstochten en uitstapjes naar Den Haag, Leiden of Scheveningen. Kortom, zoekt u een vakantiepark als goede uitvalsbasis voor dagtripjes naar bijvoorbeeld Scheveningen? Kom dan naar Duinrell!
Bezig met laden