DE schaapskooi

KARAKTERISTIEKE LOCATIE MIDDEN OP HET ATTRACTIEPARK

Midden op het attractiepark ligt de Schaapskooi en is zeer geschikt als avondlocatie voor uw evenement. De Old Farmer stijl binnen staat garant voor gezelligheid. U kunt er terecht met maximaal 550 gasten. Er zijn zowel kleine, verrassende hoekjes als ruime gedeelten, waardoor zowel grote als kleine groepen zich thuis voelen  in de Schaapkooi.

De Schaapskooi

     Old farmer stijl
     Tot 550 personen
     La Place
     Gezellige sfeer
     Midden op het attractiepark
     Flexibele ruimte

Uitermate geschikt voor

Dinerzaal

Deze sfeervolle zakelijke locatie is uitermate geschikt voor een diner met uw gasten. Beschikbaar voor grote en kleine groepen. De rustieke uitstraling van de Schaapskooi zal uw gasten zeker niet teleurstellen.

 

Feestlocatie

Iets te vieren? Organiseer een feest in de Schaapskooi. Bij de ingang van Duinrell worden uw gasten persoonlijk ontvangen door een gastvrouw/-heer. Geniet van een heerlijk diner van La Place en ga vervolgens het park in om een aantal attracties te ervaren.

 

Arrangement op maat

Heeft u zelf een idee en is de Schaapskooi hiervoor een goede locatie? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee!

Blijf overnachten

Blijf overnachten

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk meer unieke locaties!

Zomertheater
Hét decor voor uw evenement
Lighthouse Lounge
Unieke ruimte mét dakterras
Van Pallandt zalen
Zalen van alle gemakken voorzien
Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact