Duinrell Pub

IERSE PUB MET HOLLANDSE GEZELLIGHEID

De Duinrell Pub in Duinrell Plaza staat garant voor een gezellige avond. Dit bruine café biedt plaats aan max. 200 personen. Voor extra vermaak voor uw gasten is het mogelijk om in de Duinrell Pub te mini-bowlen en gebruik te maken van de speelhal, met o.a. air hockey en pooltafels.

Duinrell Pub

     Unieke ruimte
     Tot 250 personen
     Eigen bar
     Borrelmogelijkheden
     Arcade games + mini bowling
 

Uitermate geschikt voor

Borrel

Deze sfeervolle locatie is uitermate geschikt voor een borrel met uw gasten. Wij schenken uw gasten bieren, wijnen, frisdranken, waters en sappen. Uiteraard kan een heerlijke bittergarnituur niet ontbreken bij een borrel in de Duinrell Pub

 

Feestavond

Iets te vieren? Organiseer een feestavond bij Duinrell. Bij de ingang van Duinrell worden uw gasten persoonlijk ontvangen door een gastvrouw/-heer. Geniet van een heerlijk diner van La Place en ga vervolgens het park in om een aantal attracties te ervaren.

 

Arrangement op maat

Heeft u zelf een idee en is Duinrell hiervoor geschikt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee!

Blijf overnachten

Blijf overnachten

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk meer unieke locaties!

Zomertheater
Hét decor voor uw evenement
Lighthouse Lounge
Unieke ruimte mét dakterras
Van Pallandt zalen
Zalen van alle gemakken voorzien
Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact