La place restaurant duinrell plaza

Restaurant Duinrell Plaza

Het vernieuwde La Place restaurant is ruimtelijk opgezet: een centraal marktplein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers bereid worden. Dagelijks serveert La Place onder andere warme maaltijden, salades, soepen, sandwiches, taartjes, koffie en verse sappen en smoothies. 

Restaurant La Place

     Exclusieve gedeelte
     Tot 300 personen
     Lunch of diner
     Buffer op maat
     Verse Ingrediënten

Uitermate geschikt voor

Feestavond

Iets te vieren? Organiseer een feestavond bij Duinrell. Bij de ingang van Duinrell worden uw gasten persoonlijk ontvangen door een gastvrouw/-heer. Geniet van een heerlijk diner van La Place en ga vervolgens het park in om een aantal attracties te ervaren.

 

Arrangement op maat
Heeft u zelf een idee en is Duinrell hiervoor geschikt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee!
Blijf overnachten

Blijf overnachten

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Lighthouse Lounge
Unieke ruimte mét dakterras
De Schaapskooi
Karakteristieke locatie midden op het attractiepark
Zomertheater
Hét decor voor uw evenement
Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact