Tikibad

SWINGEN IN HET GROOTSTE EEN GLIJBANENPARADIJS VAN DE BENELUX

Het kan in het Tikibad, dé locatie voor een sensationeel, tropisch feest. De ontvangst is met Hawaï slingers en een tropische cocktail. Met maximaal 1500 gasten kunt u tot in de late uurtjes aan de rand van het water genieten van swingende muziek en lekkere hapjes en drankjes. 

Tikibad

  • Grootste zwemparadijs Benelux
  • Tot 1500 personen
  • Swingende muziek
  • Lekkere hapjes en drankjes
  • Open tot de late uurtjes
  • Tropisch feest

Uitermate geschikt voor

Een tropisch feest

De ontvangst is met Hawaï slingers en een tropische cocktail. De perfecte start voor een tropisch feest in het Tikibad. Organiseer een onvergetelijk tropisch feest voor je gasten. De ligweide grenzend aan het Tikibad is beschikbaar als horecaplein om uw feest helemaal compleet te maken.

 

Familiedag

Een familiedag organiseren op een unieke locatie? Zoek niet verder en organiseer uw familiedag in het Tikibad. In samenwerking met La Place zorgen we voor een eigen horecalocatie voor uw genodigden.

 

Relatiedag
Organiseer een relatiedag op Duinrell inclusief toegang tot het Tikibad. Een eigen horecaplein tijdens uw relatiedag. Gegarandeerd een hoge opkomst!

 

Arrangement op maat

Heeft u zelf een idee en is het Tikibad hiervoor geschikt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee!

Blijf overnachten

Blijf overnachten

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk meer unieke locaties!

Lighthouse Lounge
Unieke ruimte mét dakterras
Duinrell Pub

Ierse Pub met Hollandse gezelligheid

La Place restaurant Duinrell Plaza

Voor, na of tijdens het bezoek genieten van een heerlijke maaltijd

Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact