Zomertheater

HÉT DECOR VOOR UW EVENEMENT

Het zomertheater ligt midden in het attractiepark en biedt plaats aan ca. 600 personen én aan een spraakmakende voorstelling. Want een theater hoort natuurlijk een podium waar een band, een illusionist of wie u maar wilt, kan optreden voor uw gasten. 

Zomertheater

     Midden in het attractiepark
     Tot 600 personen
     Échte activiteiten locatie
     Podium beschikbaar
     Veel extra mogelijkheden
     Sfeervolle locatie

Uitermate geschikt voor

Overdekt horecaplein

Deze sfeervolle zakelijke locatie is uitermate geschikt voor een borrel met uw gasten. Wij schenken uw gasten bieren, wijnen, frisdranken, waters en sappen. Uiteraard kan een heerlijke bittergarnituur niet ontbreken. Weer of geen weer, op deze locatie kan u uw gasten altijd ontvangen.

 

Receptie

Een zakelijke receptie organiseren? Zoek niet verder! In het Zomertheater wordt uw zakelijke receptie een dag om niet meer te vergeten.

 

Presentatie

Het theater beschikt over een groot podium waar men presentaties kan geven. Met zitplekken tot 600 personen is het dé plek voor een succesvolle presentatie.

 

Mini-beurs

Het Zomertheater kan op diverse manieren worden ingedeeld en kan ook worden gebruikt voor een beurs. Er is plek voor standhouders, zithoekjes en een horecapunt.

 

Ontmoetingsplek

Gezien de centrale locatie van het Zomertheater is dit een ideale plek om gasten te ontvangen. Omringd door attracties en tóch exclusief!

 

Arrangement op maat

Heeft u zelf een idee en is het zomertheater een toepasselijke locatie? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee!

BLIJF OVERNACHTEN

BLIJF OVERNACHTEN

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk meer unieke locaties!

Lighthouse Lounge
Unieke ruimte mét dakterras
Van Pallandt zalen
Zalen van alle gemakken voorzien
Duinrell Pub

Ierse Pub met Hollandse gezelligheid

Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact