Heerlijke borrel op Duinrell

In één van onze sfeervolle locaties worden u en uw gasten ontvangen voor een hapje en een drankje. Wij schenken uw gasten bieren, wijnen, frisdranken, waters en sappen. Uiteraard zullen wij een bittergarnituur serveren. Het is daarnaast ook mogelijk om drankjes op nacalculatie te bestellen.

Uw zakelijke borrel op Duinrell

 • Vanaf 20 personen
   
 • Vernieuwde pub
   
 • arrangementen op nacalculatie
   
 • Bowling en arcade games
   
 • Arrangement op maat

 

Borrelarrangementen

In samenwerking met huiscateraar La Place bieden we verschillende borrelarrangementen aan. Zo bent u verzekerd van een heerlijke borrel op een prachtige locatie. Zo kunt u kiezen voor een 1 uur durende borrel of een 4 uur durende borrel. Daarnaast zijn er meerdere arrangementen beschikbaar. Naast deze arrangementen is er natuurlijk ruimte voor uw eigen wensen. Wij denken hierin graag met u mee en stellen een programma op maat samen.

 

Borrelarrangementen 

Sfeervolle borrel locaties

Vorig jaar is de Duinrell Pub volledig vernieuwd. Dit bruine café biedt plaats aan max. 200 personen. Voor extra vermaak voor uw gasten is het mogelijk om in de Duinrell Pub te mini-bowlen en gebruik te maken van de speelhal. Dé plek voor een gezellige avond! Daarnaast kunt u ook kiezen voor de Lighthouse Lounge. In de nok van Duinrell Plaza vindt u de Lighthouse Lounge. Een ronde ruimte die zijn charme ontleent aan de unieke opstelling en verrassende lichteffecten. De Lighthouse Lounge biedt plaats aan maximaal 150 personen.

 

Alle locaties 

BLIJF OVERNACHTEN

BLIJF OVERNACHTEN

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Locaties

Lighthouse Lounge
Unieke ruimte mét dakterras
Duinrell Pub

Ierse Pub met Hollandse gezelligheid

Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact