EEN VERRASSENDE LOCATIE MIDDENIN DE RANDSTAD

Heeft u iets groots te vieren of wilt u uw bedrijf of merk eens goed op de kaart zetten? Organiseer dan uw eigen Duinrell-evenement! Onze eigen evenementenorganisatie heeft jarenlange ervaring in het organiseren van zowel grote als kleine evenementen op Duinrell. We stellen samen met u een programma op maat samen.

Uw evenement op Duinrell

     Klein of groot evenement
     Eigen evenementenorganisatie
     Unieke locatie
     Uw merk op de kaart
     Uitgebreide branding opties
     Online ticketsysteem
     Jarenlange ervaring

EVENEMENTENTEAM

Omdat we onze eigen evenementenorganisatie hebben binnen Duinrell kunnen we in overleg met u een programma op maat samenstellen. Ons evenemententeam heeft jarenlange ervaring in alle fases van eventplanning. Zowel bij de brainstorm als de uitvoering van het evenement kunnen ze ondersteuning bieden wanneer nodig. Voorbeelden van eerdere evenementen zijn productpresentaties, het grootste volleybaltournooi van Nederland, grote relatiedagen met duizenden bezoekers en tenslotte het jaarlijkse Tina Festival. (met circa 26.000 Tina-lezeressen)

Arrangement op maat

Heeft u zelf een idee voor een evenement bij Duinrell? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee! Van zowel grote als kleine evenementen maken wij er bij Duinrell altijd iets unieks van. In overleg wordt er een evenementenplan gemaakt om uw merk op de kaart te zetten. 

Blijf overnachten

Blijf overnachten

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Locaties

Lighthouse Lounge
Unieke ruimte mét dakterras
Duinrell Pub

Ierse Pub met Hollandse gezelligheid

Tikibad
Uniek feest in het grootste glijbanenparadijs van de Benelux
Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact