Duinrell Exclusief

DUINRELL EXCLUSIEF VOOR UW GASTEN!

Wilt u uw gasten exclusief laten genieten van Duinrell? Dat kan! Samen met u stellen we de invulling van uw groepsbezoek naar wens samen. Eventueel inclusief overnachting op het Vakantiepark. Duinrell is de ideale locatie voor een (meerdaags) groepsbezoek, familie uitje of zakelijk-event.

Duinrell exclusief

     Diverse locaties beschikbaar
     Exclusieve horeca
     Attracties exlusief geopend
     Overnachten op het park
     Unieke ervaring
     Arrangement op maat

EXCLUSIEVE HORECA

Exclusief voor uw gasten kan een eigen horecaplein op het attractiepark worden verzorgd. Ook kan een exclusieve horecalocatie worden verzorgd in één van de restaurants op het park. Hier kunt u bijvoorbeeld genieten van een heerlijk lunchbuffet of (BBQ) dinerbuffet. Alle catering op Duinrell wordt verzorgd door La Place, wat betekent dat u altijd verse en huisgemaakte gerechten geserveerd krijgt.

 

Groepsarrangementen 

 

Attracties exclusief geopend

Voor of na de openingstijden van het attractiepark kunt u uw gasten exclusief laten genieten van diverse attracties. Het aantal geopende attracties is afhankelijk van de groepsgrootte. Deze unieke ervaringen zullen uw gasten zeker niet snel vergeten! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor of na het bezoeken van het attractiepark zijn er meerdere sfeervolle locaties beschikbaar om uw gasten te ontvangen op Duinrell.

 

Alle attracties 

 

 

Blijf overnachten

Blijf overnachten

Na een hele dag vergaderen is niets fijner dan vroeg onder de wol. Boek bij uw vergadering een overnachting in een van onze verblijfsaccommodaties. Zo kunnen uw gasten de volgende dag weer vol energie aan de slag. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Locaties

De Schaapskooi
Karakteristieke locatie midden op het attractiepark
La Place restaurant Duinrell Plaza

Voor, na of tijdens het bezoek genieten van een heerlijke maaltijd

Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact