ZAKELIJKE HORECA ARRANGEMENTEN

Alle catering op Duinrell wordt verzorgd door La Place. Smaak staat bij La Place op de eerste plaats. Die moet in alle gerechten en producten het beste zijn. Om dat te bereiken wordt er gewerkt met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Het liefst uit de regio en waar het kan biologisch. Tevens gebruikt La Place bij voorkeur 100% natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat u tijdens uw dagje uit op Duinrell altijd verse en huisgemaakte gerechten geserveerd krijgt.

Horeca arrangementen

     Vanaf 20 personen
     Producten uit de regio
     Natuurlijke Ingrediënten
     Huisgemaakte gerechten
     Blijf overnachten
     Arrangement op maat

Horeca op Duinrell

In samenwerking met huiscateraar La Place bieden we verschillende horeca arrangementen aan. Zo bent u verzekerd van heerlijke koffie en huisgemaakte gerechten van verse ingrediënten. Bekijk de verschillende groepsarrangementen die beschikbaar zijn bij La Place. Naast deze arrangementen is er natuurlijk ruimte voor uw eigen wensen. Wij denken hierin graag met u mee en stellen een programma op maat samen.

 

Groepsarrangementen 

BLIJF OVERNACHTEN

BLIJF OVERNACHTEN

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Buffetrestaurant Toscane
Restaurant met zelfservice
Duinrell Pub

Ierse Pub met Hollandse gezelligheid

De Schaapskooi
Karakteristieke locatie midden op het attractiepark
Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact