Outdooractiviteiten

Ga op avontuur met collega's, familie of vrienden

Leer de groep op een andere manier kennen en kies voor een actief teambuildingsuitje in het Duinrell-bos. Onder leiding van de outdoor-instructeurs van Green Adventures hebben jullie de keuze diverse outdoor activiteiten op en rond Adventure Mountain, het avontuurlijke buitensportterrein van Duinrell. Perfect voor een geslaagd bedrijfsuitje, school- en familie-uitje of elk ander excuus. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Het is mogelijk om verschillende activiteiten met elkaar te combineren, we maken altijd een programma op maat.

Klimbos Adventure Mountain

Op de Adventure Mountain kunt u kiezen uit verschillende outdoor activiteiten. Het gehele klimbos is verlicht. Het is dus ook mogelijk om ’s avonds te klimmen en te klauteren.

 

Highropes

Na een uitleg en instructie klimt u beveiligd de acht meter hoge ladder op. Het  touwbruggenparcours neemt u mee het klimbos in en biedt u meerdere uitdagingen om op een hoogte van 7 meter de komende plateaus te bereiken. Aan het einde van het touwbrugparcours daalt u af met de tyroliënne. Dit is een houten boomstam waar u zich aan zekert en 30 meter diagonaal naar beneden roetsjt.

 

Lowropes

Hoogtevrees? Geen nood! Op Adventure Mountain vindt u ook genoeg uitdaging op het Lowropes hindernissenparcours. Op een gemiddelde hoogte van 60 centimeter klautert u een steile heuvel omhoog. Achttien verschillende touwbruggen en hindernissen volgen elkaar aansluitend aan. Zowel jong als oud beleefd veel plezier aan dit uitdagende en sportieve hindernissenparcours.

 

Handboogschieten

Onder professionele leiding leert u de fijne kneepjes van deze eeuwenoude sport. Op Adventure Mountain staan acht targets voor uw groep klaar en na de instructies mag u proberen de pijlen in de roos te schieten. Er zijn verschillende bogen en de afstanden kunnen eenvoudig worden aangepast.

 

Tokkelen

Vanaf het tokkelplateau boven op de ‘Adventure Mountain’ raast u met 50 kilometer per uur 120 meter naar beneden. Bovenaan heeft u uitzicht over heel Duinrell.

 

Navigatiespellen en teamgames

In het Duinrell-bos kunnen ook diverse teamgames en navigatiespellen georganiseerd worden. Voorbeelden van teamgames zijn Kubb - een Middeleeuws werpspel – en een problemenestafette. Of kies voor een navigatiespel door het Duinrell-bos met verschillende denk-, doe- en team opdrachten. 

 

Mountainbiken

Samen met de groep gaat u mountainbiken door het bosrijke en heuvelachtige landschap van het Duinrell-bos. Vanaf klimbos Adventure Mountain starten jullie met de mountainbiketocht. Onderweg komen jullie veel heuvels, hindernissen en lastige afdalingen tegen. De instructeurs kennen de locatie goed en passen de route per deelnemersniveau aan. 

 

Vlot bouwen en varen

Grote blauwe tonnen, touwen spanbanden en houten palen liggen voor jullie klaar. Tel daar een goede samenwerking bij op en jullie hebben dé ingrediënten voor een goed vlot. Welk team bouwt als eerste hun eigen schip en komt naar de overkant?

 

Touwbruggen bouwen

Een teambuildingsactiviteit met een avontuurlijk tintje! Jullie gaan in het Duinrell-bos aan de slag om samen een stevige touwbrug te bouwen. Uiteraard krijgen jullie eerst een knopenles van de instructeurs. Zijn jullie tevreden over de touwbrug dan mogen jullie ‘m zelf trotseren. Nu maar hopen dat hij stevig genoeg is…

 

Clinics & Workshops

Green Adventures heeft een zeer ruim en divers aanbod van clinics en workshops. Een greep uit de mogelijkheden is schilderen, cocktails maken, een cursus Salsa dansen of Djembee en Tai Chi.

 

Vragen of reserveren?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze evenementenorganisatie via (070) 5155 111, zakelijk@duinrell.nl of via het contactformulier.

Bekijk ook deze mogelijkheden

Feestavond
Feestavonden helemaal naar uw wensen
Familiedag
Dagje weg met uw collega’s en familie
Evenementen
Uw evenement op een unieke locatie
Bezig met laden
Contact