Relatiedag

NODIG UW RELATIES UIT VOOR EEN DAG VOL ACTIE EN PLEZIER

Ontmoet uw relaties en hun familie eens op een andere manier en nodig ze uit voor een relatiedag op Duinrell. Met ruim veertig attracties voor jong en oud beleeft iedereen een leuke dag. Wilt u de dag nóg specialer maken? Bekijk hieronder wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Relatiedag op Duinrell

     Unieke locatie
     Attractiepark en Tikibad
     Eigen Horecalocatie
     Exclusief attracties open
     Blijf overnachten
     Arrangement op maat

UW AANKOMST OP DUINRELL

Duinrell kan u voorafgaand aan de relatiedag alle entreekaarten en eventuele toebehoren zoals plattegronden toesturen. Uiteraard kunt u ook uw relaties bij de entree van Duinrell verwelkomen en hier de tickets overhandigen. Na aankomst kunnen de gezinnen individueel het attractiepark op. Een Duinrell dag is leuk voor jong en oud! Op het attractiepark zijn meer dan 40 attracties te vinden voor jong en oud en in het Tikibad 16 unieke glijbanen en kids waterpark Playa voor de kleintjes. 

Horeca mogelijkheden

Alle catering op Duinrell wordt verzorgd door La Place, wat betekent dat u tijdens uw dagje uit altijd verse en huisgemaakte gerechten geserveerd krijgt. Tevens gebruikt La Place bij voorkeur 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Alle horeca mogelijkheden voor een volledig verzorgd dagje uit vindt u hier. In samenwerking met La Place zorgen we voor een eigen horecalocatie voor uw genodigden. Dit kan een groot horecaplein zijn op de ligweide van het Tikibad of een eigen ruimte in één van de restaurants op het park. Op deze exclusieve horecalocatie kunnen uw gasten gedurende de dag genieten van een hapje en een drankje.

Vanaf 500 personen

Voor of na opening attractiepark kunt u uw gasten exclusief laten genieten van diverse attracties. Dit is mogelijk bij groepen vanaf 500 personen. Tevens kan er vanaf 500 personen een exclusief Foodplein worden ingericht voor u en uw relaties. Informeer naar de mogelijkheden. Heeft u zelf een idee voor de invulling van een relatiedag bij Duinrell? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee!

Blijf overnachten

Blijf overnachten

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Familiedag op Duinrell

Lighthouse Lounge
Unieke ruimte mét dakterras
De Schaapskooi
Karakteristieke locatie midden op het attractiepark
Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact