Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Direct regelen

Groepsaccommodatie - het Duinhostel


Ideaal voor gezinnen, groepen of schoolkampen

Wist u dat groepsaccommodatie het Duinhostel ook ideaal is voor een vakantie met de familie? Overnachten in het Duinhostel is een voordelig en bijzonder alternatief voor een gezinsvakantie. Het tot groepsaccommodatie omgebouwde koetshuis ligt midden op het park, dicht bij het Tikibad en attractiepark. Uiteraard biedt het Duinhostel ook vele mogelijkheden voor een geslaagd schoolkamp of verenigingsuitje.

Het Duinhostel is compleet gerenoveerd!

Groepsaccommodatie het Duinhostel is gerenoveerd. De binnenkant is opnieuw geschilderd en de gezamenlijke ruimtes zijn voorzien van nieuw meubilair. Daarnaast is het Duinhostel ook voorzien van twee nieuwe keukens.

Indeling van de accommodatie

 • Bovenverdieping; tien kamers voor vijf personen met stapelbedden en douche en toilet op de gang (max. 50 pers.).
 • Begane grond; negen kamers voor zes personen met stapelbedden en douche en toilet op de kamer (max. 54 pers.).
 • Per verdieping een grote gemeenschappelijke keuken/gezelschapsruimte.
 • Rondom ruime terrassen met barbecue.
 • Bekijk de plattegronden

Toegangsregeling attractiepark en Tikibad

Tijdens openingstijden van het attractiepark in april tot en met oktober is dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark bij de prijs inbegrepen. Tijdens uw verblijf heeft u ook eenmalig twee uur gratis toegang tot het Tikibad. Bij een boeking in het winterseizoen van november tot en met maart, is onbeperkt toegang tot het Tikibad inbegrepen.
  Belangrijk! Het is mogelijk dat er meerdere groepen of gezinnen tegelijk in het Duinhostel verblijven. De keukens en de gezelschapsruimte van de groepsaccommodatie zijn voor gezamenlijk gebruik. Roken is niet toegestaan in het Duinhostel.

  Direct de groepsaccommodatie reserveren?

  Bel voor een reservering van groepsaccommodatie het Duinhostel met de reserveringsafdeling: (070) 5155 255.
  Voor een snelle en efficiŽnte afhandeling kunt u ook het reserveringsaanvraagformulier voor het Duinhostel invullen. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met u op om de reservering te bevestigen.
  Bekijk hier de tarieven van de groepsaccommodatie. Bekijk ook de Duinhostel groepsarrangementen.