Duinrell

Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie

Met z'n allen heerlijk ontspannen!

Boek direct

Duingalows, een bron van comfort...

Wakker worden met een achtbaan in je achtertuin. Spetteren en opwarmen in het tropische Tikibad en uitwaaien in het heerlijke bos en duingebied van Duinrell. Duinrell is het perfecte vakantiepark voor de hele familie!

 
De grote speeltuin is het hele jaar open en het Entertainmentteam komt je in de schoolvakanties vermaken! Op het strand kun je heerlijk uitwaaien of wat dacht je van een heerlijke wandeling of fietstocht in het Duinrell-bos?

Of u een hele week komt of voor een lekker weekendje weg, op Duinrell verveelt niemand zich. Boek ook snel een Duingalow en kom genieten van al het mooie van Duinrell.

Toegang attractiepark en Tikibad

Als je in het winterseizoen op Duinrell overnacht is onbeperkt toegang tot het tropische Tikibad inbegrepen. Bij een verblijf in het zomerseizoen is onbeperkt toegang tot het attractiepark ingebegrepen en heeft u dagelijks twee uur gratis toegang tot het Tikibad (tussen 10.00 - 14.00 uur)!

Direct reserveren?

Bekijk de tarieven en beschikbaarheid en boek online of bel naar de Reserveringsafdeling: (070) 5155 255. Bekijk de plattegrond van het vakantiepark.


You tubePlaya

<font color=#00b2f0>Playa</font>

Bekijk snel de nieuwe video waar de datum van de opening bekend gemaakt wordt!


Vraag de brochure aan